Кирил Петков на разпит във ВКП

Свързани новини

09.02.2022 11:50

Прокуратурата сама да си напише домашното: Петков (Видео)

Видян 2246 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


"Това, което очаквам е, да почнат да си вършат работата и да се занимават с казуси, които имат обществено значение, ние всички имаме нужда от справедливост", заяви премиерът Кирил Петков след близо 2-часов разпит в държавното обвинение.


 


„Една прокуратура би трябвало сама да си напише домашното и да се сезира. Ако има нужда от помощ - тук съм. Разпитът е излишен пиар”, подчерта той.



Петков не намира призоваването му като институционален натиск, както го определи по-рано президентът Румен Радев, а по-скоро като ПР.


 


“Моят екип събра публичната информация за хората, чиито имена се въртят от години”, обяви той преди разпита. Петков пристигна в Съдебната палата със списъка от 19 лица, за които има съмнение, че са извършвали корупционни и престъпни действия в огромни размери. Те са с 9 повече от назованите на пресконференцията в понеделник.


 


Като ново име Петков спомена Младен Михалев - Маджо. Информацията, която премиерът представи на държавното обвинение е изцяло публична.



По-малко от час след като премиерът Кирил Петков беше разпитан в прокуратурата, където предостави списък с 19 казуса, по които се иска информация, от държавното обвинение съобщиха, че ще изискат данни от МВР по предоставените данни.


 


Виж видео тук!

 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 09.02.2022 17:36

    Няма друг, като Каскета ! Шефе и аз се правя на луд понякога ама ти.... Отдавна задмина шефа си !!! Знаменит и...т е !!! Само се чудя, защо управляващите се връзват на идиотиите му !!???

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

близнаци