Свързани новини

27.01.2022 17:00

БНТ пак скандализира нарочно, сега за Холокоста с филм за деклариран бг нацист

Видян 3706 пъти | Коментари 6
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"В навечерието на 77-ата годишнина от освобождението на Аущвиц БНТ представи в рубриката Забравените герои на България  личния приятел на Адолф Хитлер - генерал Никола Жеков, получил високо признание и награда от Фюрера”, алармира журналистът Еми Барух.


 


“Персона, за която това е "обединителна идеология и жизнена енергия, която се въздига в култ, за да премахне злотворното влияние на семитизма, марксизма и комунизма (болшевизма)… все плод на еврейския космополитизъм и интернационализъм, който е убийствен за националното ни битие.


 


За Жеков и за легионерите, чиито ръководител е той (СБНЛ)  „евреинът е анационален и аморален“. Предаването по националната телевизия е програмирано в навечерието на Възпоменанието на Холокоста. Водещият Ефтимов  завърши с думите "това е един от забравените герои на България", пише Барух.


 


Напомняме, че преди дни БНТ нарочно програмира спорен документален филм в навечерието на съвместното заседание на македонския и бг кабинета, а после пак нарочно бе свален.


 


Прибавяме и искреното си недоумение, за което сме писали неневдъж, че името на декларирания нацист ген. Жеков е дадено от общинския гений кръстител на голям столичен булевард, а в съседство с него стотина метра е дълга улицата, наречена на един от най-дълго управлявалите, най-образованите, най-много направилите за България нейни премиери Константин Стоилов.


 


 


Изобщо не говорим, че все още нямаме улици, носещи названия, които да напомнят на поколенията за велики артисти като Стоянка Мутафова, на която идната седмица честваме 100 г., Георги Калоянчев, Емил Димитров – най-голямата ни и единствена международна попзвезда, Велко Кънев, Георги Черкелов, няма улица и на името на първия ни олимпийски шампион Никола Станчев и на още много наистина други заслужили хора.


 


Мария Пенчева


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 006 Anonimen 28.01.2022 00:23

    Ами, тресни се Бони. Може и да ти помогне да мислиш.

  • 005 Бони 27.01.2022 21:56

    Потресена съм от коментарите. Срам и позор. И за Вас, госдин Ангелов, че ги публикувате.

  • 004 Тихомир Томов 27.01.2022 13:54

    И ние помним кои предаваха България през средновековието, кои изгориха до основи Стара Загора в 1877г, кои избиха невинните в църквата Св Неделя,кои убиха ген Луков пред дъщеря му , кои измъчваха и клаха елита на Страната след 1944г и кои закриха БГА Балкан !

  • 003 Anonimen 27.01.2022 12:53

    Альо, гугъл реклама, винаги се дава състава на материала за дрешки и калеври. Лейбъла нищо не значи, купуваме само ако знаем от какво е направен артикула.

  • 002 Anonimen 27.01.2022 11:39

    Българските цигански ашлами, независимо от религията им, трябва свещи да им палят на нашите "нацисти" защото не са изпратили никого в трудовите лагери. Щяха да изпукат там както повечето европейски, от глад и студ. И айде, молЪ, живеем в 21в, лъжите на ромските юдеи вече не минават.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

водолей

Чак след обяд ще можете да си отдъхнете

Чак след обяд ще можете да си отдъхнете, че сте успели