Свързани новини

26.01.2022 09:24

Нов ляв проект, ако БСП не се промени: Йончева

Видян 1312 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


“Ако БСП не намери
  силата да се промени, възможно е да се появи нов проект”, заяви в ефира на TV1 евродепутатът от ПЕС Елена Йончева. “Левицата в България има потенциал и трябва да се стреми да е първа политическа сила. Не може най-бедната държава в Европа да има най-слабата лява партия”, категорична бе тя.


 


“Дълго време очаквах, че в самата БСП ще се натрупа достатъчно критична маса, за да се промени. Очаквах, че на конгреса ще се тръгне към избор на нов председател, защото с оставката си Корнелия Нинова напусна този пост. Конгресът се оказа срамен и режисиран. БСП се е запътила към превръщането си в маргинална партия”, посочи евродепутатът.


 


“Все още няма отговор на най-важния въпрос - защо БСП изгуби доверието на близо 800 000 избиратели. За мен председателят не трябва са крие зад колективната отговорност”, категорична бе тя.


 


„Нинова подмени важните теми за доходите, за достъпното здравеопазване, за неравенството, за прогресивното данъчно облагане, за икономиката с добавена стойност с изкуствени въпроси като този за джендъризма”, констатира Йончева. И посочи, че повечето леви избиратели не повярваха, че БСП действително се бори срещу корупцията.




 


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Grizli 01.02.2022 09:53

    Г-жо Йончева, до като електората не осъзнае, че трябва да изреже ТУМОРА Нинова и обкръжението и от поддръжници от БСП, нищо няма да се промени. БСП просто ще изчезне от политическата сцена. Има ли Нинова, изборите ще докажат, че такава партия няма и не е необходима. Тази пакостна и нагла женица Нинова, която най-безсрамно отказва да приеме провала на БСП на изборите,дело на безсилното и бездарно управление да се справи със създалата се политическа ситуация, която съсипа с безкруполното си алчно за власт пагубно поведение една 100 годишна партия и която по стечение на политическата обстановка стана министър в новото правителство, което също беше готова да провали, която с всички средства, без да ги подбира, се домогва до властта, има наглостта /която и е вродена/ да коментира поведението на личности на които може само да забърсва прахта по обувките и които всячески се мъчи да компроментира. Такава престъпна очевадна наглост лъха от цялата и физиономия, че просто предизвиква дори физическо отвращение! Ако някой иска да има БСП и тя трябва да бъде силна и можеща, не трябва да има Нинова. Ако сме честни, трябва да се обединят усилията и да се докаже, че трябва да я отстранят от властта, защото е пакостна личност и освен падение на институциите в които присъства, друго не може да се очаква. Всичко останало е голямата и уста без покритие!!!

  • 002 Anonimen 31.01.2022 13:07

    Елена Йончева уплаши гаргите!

  • 001 Махмут 26.01.2022 19:40

    Заради такива като теб Йончева и твоя гуро Станишев БСП се срути

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.