Свързани новини

08.06.2009 12:08

Цветанов: Сезирали сме съответните органи за купуване на гласове

Видян 1753 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Следващите избори могат да бъдат много по-успешни за България, ако отидат всички хора да гласуват. Това каза пред бТВ Цветан Цветанов, председател на ПП ГЕРБ, цитиран от БГНЕС.


Сезирали сме съответните органи за купуване на гласове. Политическите партии не трябва да бъдат разследващ орган. Медиите си свършиха по-добре работата, отколкото държавата относно жалбите за купуване на гласове.
ГЕРБ на никаква цена няма да прави коалиция с БСП и ДПС – основните виновници за този срив в държавата, каза Цветанов. Тенденцията за растежа на ГЕРБ се запазва. Но имаме доста резерви, защото много от гласоподавателите още ги е страх и не са отишли да урната. Аз мисля, че те ще отидат до урните на 5 юли. Аз мисля, че ГЕРБ може да спечели повече от половината избиратели на изборите за национален парламент на 5 юли. По данни на ГЕРБ вече са обработени 97% от избирателните протоколи. ПП ГЕРБ не търгува и не нарушава принципите си, които е взела като политически решения, допълни Цветанов. Ако бяхме участвали на европейските избори заедно с която и да е друга политическа партия от европейския вот, резултатът щеше да бъде 5 евродепутати. Да загърбим тясно партийните интереси и да подкрепим най-силният на досегашните европейски избори, коментира Цветанов. Кандидатите на ГЕРБ трябва да бъдат подкрепени от всички политически партии. Ние вземаме политическите си решения в колективен състав на база на резултатите и очакванията, каза още Цветан Цветанов. Няма места в страната, където сините са се представили по-добре от ГЕРБ. Разговор за коалиционно правителство с ГЕРБ може да бъде дискутиран на 6 юли след парламентарните избори, коментира още Цветанов. Българското общество и България вече по-ниско от това няма накъде да вървим. Изключително важно е да върнем доверието на обществото. Най-добрият подарък на партия ГЕРБ за господин Бойко Борисов ще бъде за неговата 50-годишнина ако той стане премиер, каза Цветанов. По време на кампанията за парламентарните избори, няма да влезем в стила и начина, по който провеждаха кампанията си БСП и ДПС.
ПП ГЕРБ запазва принципите, които са заложени в самото начало на партията.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

везни

Днес е идеален ден за срещи и обсъждания

Днес е идеален ден за срещи и обсъждания, за публични