Свързани новини

19.01.2022 17:12

Не се продаде къща за €471 млн. в сърцето на Рим

Видян 1513 пъти | Коментари 1
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Най-скъпата къща в света не можа да намери купувач, след като се провали търгът за прочутата резиденция Casino di Villa Boncompagni Ludovisi, известна още като Villa Aurora.  Тя бе оценена на €471 млн. ($534 млн). ВИЖ СНИМКИ ТУК!


Аукционът на века, както го нарекоха медиите в цял свят, се наложи по съдебно разпореждане, тъй като наследниците на великата фамилия Лудовизи не могат да си поделят семейното имущество. 3 г. тече процес между родата на починалия през 2018 г. принц Николо Бонкомпаньи Лудовизи. Тримата му синове от първия брак не искат да оставят дома на третата му съпруга – родената в САЩ Рита Женрет Бонкомпаньи Лудовизи, на снимката. От 20 г. тя се е посветила на възстановяването на уникалната резиденция. Който купи сградата, ще трябва да продължи делото й, като процесът ще бъде следен от правителството на Италия, тъй като дворецът е паметник на културата с високо национално значение и това ще струва на придобилия имота €11 милиона. Самият дворец се простира на 2,8 дка на супер престижната Via Veneto и има такава баснословна цена не само заради изяществото на архитектурата от 16-и век, но и заради смайващите съкровища на изкуството, които притежава. Само таванът, лично и ръчно рисуван от несравнимия Караваджо през 1597 г. е оценен от експертите на €300 милиона.


 


Мария Пенчева



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Княз Дондукофф -Бурсук-Офф 19.01.2022 22:35

    Пишете пълни измишльотини. Първо проверете в интернет и после пишете. Като тази стара къща и много по-добри има само в Бел Еър и Бевърли Хийлз поне десетина по-скъпи. Тази не е дори и в първите 2 дузини на най-скъпите къщи на света!Най-скъпата струва 15 пъти повече! 1.'Buckingham Palace' $6.7 billion 2.'Antilia' $2 billion 3.'Villa Leopolda' $750 million 4.'The One'$500 million и т.н. и т.н.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

скорпион

Днес може да се сблъскате с някои вътрешни съмнения

Днес може да се сблъскате с някои вътрешни съмнения, но