Свързани новини

16.01.2022 19:40

Войната с ГЕРБ е поне до местния вот през 2023: Т. Дончева

Видян 1227 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Аз смятам, че се води една война (тя не е приключила с последните избори) между ГЕРБ и онова, което ГЕРБ са сложили по властите, и то във всички власти. Това не е еднократен акт – изборите и край. Ще продължава тая битка.


Голямата, решаваща битка ще бъде на местните избори. Когато ГЕРБ пусне властовите позиции по места, ще има много развръзки на много други места. Но и за тази битка – за местните избори, борбата за правоохранителните органи може да се окаже решаваща и за местните избори.


Няма правителство на всяка цена. Образователната система във всички видове неща, за които човек се образова, включва обем познания, които човекът трябва да усвои за единица време. Талантливите ги усвояват по-бързо, имаме хора да вземат две години за дена, може да има някой да взема три години за една (не познавам такъв), но когато се опре до това да се вземат пет години за една и десет години за една, обикновено това не става така.


За колко могат тия хора да вземат материала, не мога да кажа, но защо пък да сме черногледи?", заяви Татяна Дончева пред БНР. И добави, че Гешев не трябва да бъде молен, а принуден да напусне, както стана с Цацаров.


Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 16.01.2022 22:44

    Танче, Танчей! В Попово хората са готови да гласуват дори за сатаната само и само да махнат пожизнения кмет Веселинов! Ама, тц! Вашите циганори срещу някаква сумичка, или под строй, ще го крепят и в отвъдното въпреки нечуваните БЕЗОБРАЗИЯ,които стават в общината.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес може да откриете, че простите решения са най-ефективни

Днес може да откриете, че простите решения са