Свързани новини

12.01.2022 14:37

Бих отишъл да говоря с хората на площада: Кирил Петков

Видян 1165 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Много съжалявам, че съм под карантина, защото с удоволствие бих отишъл да говоря с хората на площада.Това каза премиерът Кирил Петков, който се включи на живо от дома си специално в ефира на bTV с коментар за ескалацията на напрежението на протеста на партия Възраждане пред парламента.
По думите му той уважава правото на протест, като той самият е участвал в редица демонстрации като гражданин. Част от протестиращите не вярват в мерките, не вярват в COVID. Призовавам ги да излязат с 10 души и след като изляза от карантината в петък ще седна на разговор с тях за един нов модел за преодоляване на следващата вълна, посочи Петков.

Премиерът обясни, че е абсолютно здрав и няма никакви симптоми на коронавирус след КСНС, където стана ясно, че председателят на парламента Никола Минчев е с положителен тест.Той беше категоричен, че правителството не работи под натиск и при рекордната "заболеваемост" в момента - не може да се отмени зеленият сертификат.Петков обясни, че не е разговарял с вътрешния министър Бойко Рашков относно охраната на протеста.


Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Мартин 14.01.2022 14:18

    Не може само със срещи със съмнителни олигарси като Божков и Иво Прокопиев, да мине Кирил... Ще трябва да се види и с българския народ, който е доста недоволен от неговото правителство за толкова кратко време...

  • 001 До боклуците от безвремието в Булгаристан 13.01.2022 07:50

    Туземната колониална на чичо Сам администрация набъбва докато стане 1 000 0000 офисни планктонa. Тия завършилите с парите на “Америка за Булгаристан“, са по-големи мошеници и службогонци от ОПГ ГЕРБ „Гешефт Груп“!!! Сега ще уреждат свои хора: приятели, любовници, шофьори, съпруги, съпрузи, секретарки, обслужващ персонал, чиновници, братовчеди, сътрапезници, бизнес партньори, братя от техните масонски ложи на служби, за да ги уредят на служби в министерства, дирекции, агенции, комитети, комисии, дирекции, отдели, кабинети, като съветници, сътрудници, експерти, всякакви паразити !!! Булгаристан е БЕДНА колониална страна с прост и овчи народ и има желанието да свърши по – скоро със себе си !!! Ето за това : “Слава Американу, слава Булгаристану, героям слава!" АМИН !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

везни

Отдайте се на неща, които ви доставят удоволствие

Днес е ден, в който не бива да забравяте да се обадите