10.01.2022 14:01

Срещу Рашков е "революцията" на Костадинов, ДПС и ГЕРБ

Видян 4464 пъти | Коментари 5
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна
Истинската цел на "ревюлоцията", която ни обеща за 12 януари, сряда, лидерът на Възраждане Костадин Костадинов всъщност е насочена срещу Бойко Рашков. Статуквото не може да се примири с оставането му на поста вътрешен министър и провокацията против него като отговорен за обществения ред е в полза на ГЕРБ и ДПС. Не ожа да го дискредитира, не може да го измести с Корнелия Нинова, която така много се бори за ведомството му, не може да го спре да действа и в момента. Защо ли старата схема е срещу Рашков? Ами точно източилите милиарди обръчи от фирми в момента ударно се разследват от МВР и ДАНС, започнаха и разпити. Който не вярва, да прочетете и неделната заплаха на Евгений Михайлов - синкавия глас на старата власт, заплашил ни, че в момента било като през 2013 г. Иначе "революцията" е напълно лишена от логика - поводът й - депутатите, за разлика от всички други български граждани, да имат право да влизат в парламента без Зелен сертификат. Явно са забравили каква титла носят, а именно "народни представители". Няма как като такива да имат повече права от всички останали, особено пък представящите се за "опозиция", "алтернатива" и т.н. Иначе следите остават и в гласуванията заедно на ГЕРБ и Възраждане. Двете партии имат и един общ приятел, който доста здраво печелеше поръчки при старата власт и също солидно подкрепя новите патриоти в парламента. Скоро ще пишем по тази забавна и много интересна работа. В която отново стигаме до любимата още от времената на все още депутата и доцент в СУ Лъчо Мозъка за плагиатството. Имайте търпение. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen 11.01.2022 08:27

    тоя стана омразен измикярин,прави се на могъщ,лъже ,маже само да е в устите ни ,но падна ниско с простотиите си

  • 004 Anonimen 10.01.2022 17:30

    Рашков е човекът който България чака 32 години, сега мафия,бандити и техният слугинаж напълниха "гащите" и плащат щедро на идиоти като Възраждане да саботират борбата с корупцията и грабежите ! За пръв път в историята на България и света ще се правят протест и безредици срещу опазването здравето на хората ! Срещу зеленият сертификат никой никъде не е стачкувал или протестирал, той е въведен в почти цяла З.Европа,но видите ли в България той е опасен, в държавата с "най-добрата" демокрация и свобода, в държавата с най-бедният народ, който е беден защото е прост и се бори срещу здравето и животът си ! На земята най-лесното нещо е да се поведе едно стадо овце от само един овчар и българинът е категорично доказва тази "леснотия" !

  • 003 българи от варна 10.01.2022 16:18

    пореднийо платен буклук! за жалост у Майка България винаги е било пълно с измекяри! костя копейкийкин е пореднийо измекяр, за парички!

  • 002 Anonimen 10.01.2022 14:55

    Възраждане е проект на Пенджаб, щот и тоя е мангУст.Като как няма нито един "партиен" лидер българин, на територията България, Ъ?

  • 001 Anonimen 10.01.2022 14:47

    Нормално.Възраждане е проект на ДПС

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

стрелец