Свързани новини

07.01.2022 13:21

Кирил Петков отива на разговори в Скопие на 18 януари

Видян 1703 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Позицията на България към преговорния процес с Република Северна Македония се запазва, както е записано в точките от коалиционното споразумение. Това заяви премиерът Кирил Петков по време на днешното си участие в парламентарния блицконтрол. "Тази позиция е същата и я надграждаме с пет отделни комисии, които да надградят тези отношения", посочи премиерът. Когато кризата отмине и имаме ваксинирано население, зеленият сертификат ще стане ненужен, заяви още Кирил Петков по време на днешния парламентарен блицконтрол. "Няма задължителна ваксинация. Това правителство няма да наложи задължителна ваксинация, докато аз съм министър-председател", увери Петков, съобщава БТА.


Кирил Петков даде пример с комисията по инфраструктура - една от петте, които предстои да бъдат създадени, тъй като между двете страни няма добра транспортна свързаност.


"Готови сме да помогнем на нашите съседи и в борбата с корупцията", отбеляза премиерът. "В нашата коалиция имаме абсолютно ясна обща позиция, съгласувана пред очите на целия български народ. С това, че отиваме на разговор на 18 януари, показваме, че добросъседството е основен принцип в отношенията с Република Северна Македония", каза още министър-председателят. "Нашето правителство ще покаже разликата между добри планове и реализирани резултати", смята Кирил Петков.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 киро зеленото тъпо 07.01.2022 14:13

    Д-р Гълъбов, 2000г:: "Дейвид Айк дава много точно обяснение за схемата, по която се осъществява манипулацията на човечеството, за да се налагат решения, които иначе биха били отхвърлени от хората като неприемливи. Това е техниката ПРОБЛЕМ-РЕАКЦИЯ-РЕШЕНИЕ. Създава се проблем (не от обществото, а от тези, които искат да го контролират), като той трябва задължително да всява страх и безнадезкдност и да насочи вината към някого/нещо. Темата се подхваща от медиите, които чрез целенасочени публикации или такива, търсещи евтини журналистически сензации разгарят страстите и емоциите (реакция) и се стимулира обществото отчаяно да търси разрешение. Ето ви един актуален пример от здравеопазването: идва грипна епидемия и със страховити краски се описва какви усложнения може да има, колко хиляди жертви се очакват и пр. (това е проблемът). Хората, уплашени, започват да питат как могат да се предпазят (реакцията). И тогава идват "ангелите спасители", в случая фармацевтичните компании, и предлагат своите ваксини (решението)." "Целта е с кадифени ръкавици под най-благовидни предлози да ви измъкнат свободата да мислите и да решавате сами за себе си и да ви наложат това, което определено е вредно за вас и децата ви, без да се съпротивлявате, дори и САМИ да го пожелаете!" Всяка прилика с действителни събития е случайна. Паметта не е силната страна на човечеството за съжаление

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

козирог