Свързани новини

07.01.2022 12:31

Учени разкриха какви са симптомите при заразяване с Омикрон

Видян 9370 пъти | Коментари 1
Гласували 2 рейтинг: 3.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Щамът Омикрон има малко по-различни симптоми от инфекцията с Делта. Здравни експерти от Центровете за контрол на заболяванията в САЩ казват, че един от симптомите на инфекция с Омикрон е блед, сив или син оттенък на ноктите, устните или кожата, предава БГНЕС. Специалистите предупреждават, че сивата или синя кожа, устни и нокти може да са признак за ниски нива на кислород.


Други симптоми на инфекция с Омикрон включват болки в гърба, дрезгав глас, нощно изпотяване, мускулни болки и хрема. Лекарите предупреждават, че всеки от тези симптоми е знак, че човек трябва да се консултира с медик.


Въпреки че се смята, че щамът Омикрон се разпространява много по-бързо от известните досега варианти на коронавируса, проучванията показват, че е по-лек от другите щамове, като ранните доклади на Обединеното кралство установяват, че рискът от хоспитализация е с 50 до 70 процента по-нисък от този на щама Делта.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 07.01.2022 14:08

    Д-р Гълъбов, 2000г:: "Дейвид Айк дава много точно обяснение за схемата, по която се осъществява манипулацията на човечеството, за да се налагат решения, които иначе биха били отхвърлени от хората като неприемливи. Това е техниката ПРОБЛЕМ-РЕАКЦИЯ-РЕШЕНИЕ. Създава се проблем (не от обществото, а от тези, които искат да го контролират), като той трябва задължително да всява страх и безнадезкдност и да насочи вината към някого/нещо. Темата се подхваща от медиите, които чрез целенасочени публикации или такива, търсещи евтини журналистически сензации разгарят страстите и емоциите (реакция) и се стимулира обществото отчаяно да търси разрешение. Ето ви един актуален пример от здравеопазването: идва грипна епидемия и със страховити краски се описва какви усложнения може да има, колко хиляди жертви се очакват и пр. (това е проблемът). Хората, уплашени, започват да питат как могат да се предпазят (реакцията). И тогава идват "ангелите спасители", в случая фармацевтичните компании, и предлагат своите ваксини (решението)." "Целта е с кадифени ръкавици под най-благовидни предлози да ви измъкнат свободата да мислите и да решавате сами за себе си и да ви наложат това, което определено е вредно за вас и децата ви, без да се съпротивлявате, дори и САМИ да го пожелаете!" Всяка прилика с действителни събития е случайна. Паметта не е силната страна на човечеството за съжаление

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

козирог

Сравнително труден и напрегнат ден

Сравнително труден и напрегнат ден, най-вече в