Свързани новини

06.01.2022 14:41

ЕК: Намесата в Казахстан трябва да е съобразена със суверенитета на страната

Видян 1007 пъти | Коментари 4
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Външната намесата в Казахстан трябва да е съобразена с независимостта и суверенитета на страната - това каза говорителката на Европейската комисия Набила Масрали в отговор на въпрос за поисканата умиротворителна интервенция от президента на страната Касим-Жомарт Токаев във връзка със събитията там.


По-рано Токаев поиска помощ от Организацията на договора за колективна сигурност, чиито членове са Русия, Беларус, Армения, Казахстан, Киргизстан и Таджикистан. 


Масрали припомни, че ЕС осъжда вандалските прояви и съжалява за жертвите. Тя отново отправи призив за сдържаност към всички страни и добави, че ЕС е готов да подкрепи диалога в страната.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 ТАСС е упълномощена да съобщи 06.01.2022 17:01

    Най-сетне "Лидерът" на света Император Владимир ще направи нормален "имперски ход". "Анексията" на Казахстан ще е колосален стратегически ход!!! Това са 2,7 милиона кв. км с гигантски природни ресурси от петрол, газ, злато, уран и какво ли не. Сега трябва да почисти територията му от всички западни НПО-та. Кремъл без съмнение ще изрита целия прогнил запад и неговите икономически структури от Казахстан. Всъщност Путин ще отиде на преговорите за Украйна с много силен коз в ръкава - завръщането на Казахстан в радная гаван !!!

  • 003 За сведение на посрещачите 06.01.2022 16:59

    Хаосът в Казахстан е абсолютно управляем, това изобщо не са обикновени хора, а специално подготвени бандити, организирани от ЦРУ за да се откъсне територия от руската империя !!! НО ЗА ВСИЧКИ Е ЯСНО, ЧЕ ТОВА Е КАУЗА ПЕРДУТА !!!

  • 002 Лекуващ лекар 06.01.2022 16:56

    Разгневени от увеличението на цените на горивата е само повод от дълго подготвяна акция от страна на "свободният" Запад !!! Цената на литър бензин в Казахстан е 80 стотинки, на газта 20 стотинки, а и дори да се увеличи с 50% ще бъде лев и шейсет, което ще е ДВА пъти по-евтино от Булгаристан !!! А доходите на казахите са по-високи от тези на местно туземно население в кочината Булгаристан !!!

  • 001 Чурулик Марийкин 06.01.2022 16:55

    45 бригада на ВДВ не се шегува. За няколко дни ще ликвидират няколко хиляди бандити и готово. След което, Казахстан влиза в състава на Русия по примера на Беларус. Това е повече от ясно. Через нехачу. Американците сами вкараха овцете в кошарата. Да видим ние, месното туземно население на Булгаристан, как ще преживеем зимата !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

дева

Днес ще имате повече служебни задължения от обикновено

Днес ще имате повече служебни задължения от