Свързани новини

05.01.2022 09:46

Нинова ще взриви правителството чрез Калоян Методиев: Велислава Дърева

Видян 2314 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Известната журналистка и виден член на БСП Велислава Дърева публикува остри и емоционални коментари във фейсбук по повод назначаването на политолога и бивш началник на кабинета на президента Румен Радев - Калоян Методиев за шеф на кабинета на новия икономически министър и лидер на БСП в оставка Корнелия Нинова, пише lupa.bg. Както е известно Методиев е някогашен председател на Младежкото СДС, последовател на консерватизма в политиката и след като напусна "Дондуков" 2 се превърна в яростен критик на Румен Радев и в пламенен защитник на Корнелия Нинова.


"Мили сладки корнелианчета! Цункайте Кака там, където е останало място за цункане! Прославяйте Иван Костов, дето ви сурна любимата ви Кака и нейния оръженосец К. Методиев, шеф на младежкия СДС! Прославяйте и неонацистите на Расате, дето се гушкаха със същия Методиев! И неонацистите на К. Костадинов прославяйте! Не забравяйте Яворчо Божанков, любимо чадо на ДСБ! Хвалете седесариата, който похити партията на Благоев и вестника на Продев! И громете, громете безпощадно враговете с партиен билет! Дерзайте! И бегом на амбразурата, щото враговете нападат любимата ви Кака Кури! Напред! Напред!", написа в социалните мрежи Велислава Дърева.


    "Правителството на Костов+младежкия СДС+неонацистите на Расате+неонацистите на К. Костадинов+ДСБ+ Демокрация=БСП (Нинова) и "консервативния социализъм"! Дерзайте!Лицето Калоян Методиев е сигурна индикация, че Нинова ще взриви правителството и ще ерозира отношенията между Президента и МС! Това е замисълът!", убедено е острото перо на лявата политическа мисъл.


Калоян Методиев стана дясната ръка на Нинова след като напусна "Дондуков" 2. Оттогава той не спира да критикува действията на Радев, а впоследствие и на двата служебни кабинета, назначени от него. Шефът на институт "Рего" е наричан от опозицията в БСП Сивия кардинал на "Позитано" 20. А по време на предизборната кампания за президент в конкуренция с Радев източници на Lupa.bg разкриха, че е бил неколкократно в компанията на щаба на Анастас Герджиков - кандидата на ГЕРБ-СДС.


Любопитна подробност е, че като кандидат-кмет на София през 2007 г. Калоян Методиев получи подкрепата на крайните националисти от Български Национален Съюз и "Гвардия" на Боян Расате.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimna 09.01.2022 18:38

    Не знам кой на кого пише коментарите - Дърева на Бойко Борисов или обратното. Не се различават по стил и "изисканост. Жалко за образованието на "дамата", мисля, че все пак е прочела повече от една книга. Но слезе много ниско.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

дева