01/02

Свързани новини

30.12.2021 13:07

Истинска почивка на Мальовица – естествен сняг на пистите, луксозен спа център и без усещане за претъпкан автобус

Видян 1252 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Допълнително 10% отстъпка след 3 януари


Избралите да посетят Мальовица за своята семейна почивка се наслаждават на истински комфорт без да имат усещането, че са в претъпкан автобус. Естественият сняг и отлично обработените писти привличат и по – опитните и начинаещите скиори, на които са на разположение ски учителите в комплекса. Любителите могат да се насладят и на нощно каране, като от тази година осветлението е напълно обновено.  Въпреки че отвори преди броени дни,  по коледните празници комплексът е бил пълен.


 „Тук тишината, спокойствието и природата са опияняващи. Пистите са по – малки, но напълно достатъчни и добре обработени. Хората са усмихнати, спа центърът е като в най скъпите хотели, които сме посещавали. Избрахме Мальовица със семейството ми, заради по – разумните цени, заради близостта на хотела до ски пистите, което е невероятно удобство, когато си с по – малки деца и за да избегнем блъсканицата и струпването на хора в по – големите курорти. Ще се върнем със сигурност, защото усещането тук получаваме пълноценна почивка. Мальовица става любимата ни зимна дестинация в България“ казва Мартин, гост на комплекса.


С повече от положителни оценки са и останалите гости, избрали да посрещнат празниците тук. Изненадани са и от невероятния спа център, решен с панорамни прозорци към облечените в бяло борове.  На метри от напълно обновения хотел Мальовица, в който нощувка със закуска би Ви струвала 79 лева е разположен още по – бюджетният „Ален Мак“ – 45 лв. Дневната карта до 3 януари е на цена 28 лв и 40 лв след това, а 7 дневната 235 лв на възрастен.  Допълнителна отстъпка за  повече от 3 нощувки има и в периода от 3 до 27 януари. Като цяло в комплекса правят впечатление бюджетните цени за спане, храна и карти за ски пистите.


„Сега е моментът да планирате зимна ваканция“, казва Янко Аврамов от комплекса. „Невероятна природа, комфорт, уют и истинска почивка. Това са и впечатленията на нашите първи гости и нашият стремеж. Огромните инвестиции в релакс зоната, хотелската част и съоръженията около пистите си заслужаваха, като виждаме лицата на нашите гости. Мисля, че след този сезон убедително ще се превърнем в  предпочитана дестинация за семейна почивка. Релакс центърът разполага с няколко сауни, парна баня, солна стая, приключенски душове, джакузита и разбира се масаж, който ще запомните.“


Резервации могат да се направят на reservation@malyovitsa.com или на телефон 0894 25 02 01.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 30.12.2021 15:52

    Новият спа център в хотела до пистите е направо страхотен! На тази цена не съм и очаквала подобни екстри.

  • 001 Деси223 30.12.2021 15:51

    Прекарахме празниците там и беше чудесно! Препоръчвам!

RSS

Най-нови

ВМРО

ГЕРБ може и да не иска ППДБ да изчезнат: ВМРО

Днес Деница Сачева е завила, че времето ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

стрелец

Днес ще имате желание да общувате с повече хора

Днес ще имате желание да общувате с повече хора.