Свързани новини

01.02.2022 09:24

2022: На кого ще помогне Тигърът / Барсът?

Видян 7967 пъти | Коментари 2
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Наричаме бъдещата 2022 г. на Тигъра, но оригинално тя е на Барса, включително в традиционния български календар, а в нашата култура това хищно животно от семейство котки дава и царското име Борис. За кого каква ще бъде тя и как да се подготвяме за нея?

 

Бивол/Бик

От 1 февруари, когато е официалният старт на китайската нова година, очаквайте големи промени, докосване до прогреса и иновациите. Вашият знак е символ на мъдростта, така че добре обмисляйте всичко и не се хвърляйте току-така в приключения, а търсете дълбочина и смисъл.

 

Мишка/Плъх

Мишката, която ни управлява до 1 февруари догодина, ще има година, изпълнена с щастие, напредък и други хубави неща, но трябва да минете от теорията към практиката – сиреч, да поработите здраво. Годината не е за разчитане на късмет, а за труд и резултат от него. Запретнете ръкави и застанете на първа линия и в работата, и в любовта.

 

Заек

2021 г. беше за вас година за запознанства, а идващата е за използването им за добри каузи – делови, любовни и каквито вие решите. 2022 г. може да бъде прекрасна за вас. Дава ви се шанс да подобрите позициите си. А таланта да правите приятелства продължава да работи за вас.

 

Дракон

Годината ви е за приятелство, за укрепване на междуличностните връзки, за отваряне във всичко, в по-широк смисъл. Всичко зависи от вас и отдадеността ви на онова, на което сте се посветили. И не обръщайте внимание на онези, които ще кажат, че нямате късмет, понеже Тигър и Дракон е известно противостояние, защото късметът е награда за смелост.

 

Змия

От миналата година очаквате това, което ще се потвърди през 2022 г. Ще получите и лично, а вероятно – и обществено признание. Изненадите са в любовта в първата половина на годината. Не се плашете от битки.

 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 01.02.2022 19:59

    Тигърът и конят са ми любимите животни. Другите ми любимци са вкусните.

  • 001 Anonimen 02.01.2022 13:42

    Къде е глиганът?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

скорпион

Денят предлага възможност да се фокусирате върху вътрешната си хармония

Денят предлага възможност да се фокусирате върху