Свързани новини

27.12.2021 18:23

Освободиха от ареста мъжа, прегазил куче навръх Бъдни вечер

Видян 1045 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Задържаха временно, а после пуснаха мъжа, който навръх Бъдни вечер прегази куче в пазарджишкото село Малко Конаре, предаде Нова тв. Жители на населеното място и представители на организации за защита на животните настояват за промени в закона и ефективни присъди. Организира се и протест.


52-годишният Николай Делииванов твърди, че не е видял кучето. Мъжът е от Пазарджик, но има къща в селото. „Не го видях. Там имаше още две кучета и един спрял трактор от дясната страна. Съжалявам, не е умишлено. Съжалявам много за постъпката си, просто не го видях”, каза Делииванов.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 емигрант 27.12.2021 23:05

    В България такива уроди-убийци закони не ги ловят, ФАКТ ! Този сурикат през деветдесетте е бил рекетьор-бияч в СИК или ВИС, убеден съм в това, само такива бандити са способни на жестокости и убийства ! Какви промени в законите са нужни, тук трябва СЪВЕСТ от съдии и прокурори, не може за открадната кокошка да има затвор, а за жестокост спрямо животно с цел убийство да няма затвор ? Шибаната прокуратура и съд е изградена от ГЕРБ от престъпни персони и това трябва да бъде сменено, не да се чакат нови закони ! Този урод не случайно е отговорник по рибата, той е такъв за да краде от рибното стопанство и да зарежда рибните магазини на престъпниците от деветдесетте служили "верно" на СИК и ВИС, не е за вярване, че такъв урод може да даде добро възпитание на поколение ! Толкова е тъп, че се опитва да лъже при наличие на камери заснели умишлените му действия да убие беззащитно животно лежащо кротко встрани от шосето, на такъв УБИЕЦ е задължително да се отнеме ловното оръжия, утре може "СЛУЧАЙНО" да разстреля човек ! ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ЗАТВОР СЪС СТРОГ РЕЖИМ ! НИКАКВА МИЛОСТ ЗА УРОДИ-УБИЙЦИ ! ЩЕ ЧАКАМ "19 МИНУТИ" ДА СЛЕДЯТ И ОТРАЗЯВАТ ПРОЦЕСЪТ СРЕЩУ ТОВА ДОПОТОПНО ЖИВОТНО !

  • 001 изрод психопат 27.12.2021 21:27

    Дори скрит зад маската прозираше жестокост и арогантност. На всичкото от горе и лъже най-нагло, въпреки, че се вижда от камерите как прави доста голям завой само и само да мине през кучето. Кой знае колко животинки е убил, като се има пред вид, че в района има много прегазени по подобен начин. Този изрод май е и на държавна работа, контролира нещо по риболова. Не се ли вкара един като този убиец в затвора безчинствата и жестокостта на психопати ще продължи, за какво е този закон, ако не се спазва?! Освен в затвора задължително да плати и лечението на кучето. Как е възможно да има такива уродливи типове и да се прибират спокойно по домовете си при жени и деца, просто не е истина в тази псевдо европейска държава какви ужасии стават без да бъдат наказани виновните

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.