01/03

Свързани новини

26.12.2021 08:52

Том Харди е фаворит за нов 007:ВВС

Видян 2069 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След 16 години, пет филма и един доста съмнителен розов смокинг, мандатът на Даниел Крейг като Джеймс Бонд за съжаление приключи по-рано тази година, пише ВВС.

Въпреки че все още не сме напълно сигурни какво е Спектър на утехата, но знаем, че Крейг представи някои от най-добрите филми и той ще бъде трудно да бъде заместен.

Това е изключително важно решение за кастинг. Огромни приходи от боксофиса зависят от избора на подходящия актьор за ролята.

„Новият Бонд не е просто костюм на червения килим“, казва Марк О’Конъл, автор на Catching Bullets: Memoirs of a Bond Fan. „Той трябва да бъде филмова звезда, посланик на сериалите и киното, медиен дипломат, помазан син на британската култура и лицето на екосистема от продукти и одобрения за милиарди долари.

„Той трябва да бъде незабавно разпознаваем във всички краища на земното кълбо като Джеймс Бонд. Трябва да изглежда добре, да може да поддържа вниманието и да доминира на киноекрани с размерите на футболни игрища.“

Разбира се, всеки нов актьор на Бонд вероятно би искал да отдаде почит на онези, които са били преди него, "но той ще внесе собствените си качества в ролята", отбелязва О'Конъл. „Не е необходимо той да бъде водещ мъж. Даниел Крейг не беше, когато получи ролята през 2005 г.

И така, кой може да бъде?

Има няколко кандидати, чиито имена се спрягаха през последните години:

 Том Харди, актьор, свикнал да бъде твърд на екрана – той играе двамата близнаци Крей в „Легенда“ и участва във „Венъм“, „Дюнкерк“ и „Лудия Макс: Пътят на яростта“.

С подобни роли е лесно да се разбере защо Харди е смятан за фаворит на букмейкърите от известно време.  „Бих искал да играя Бонд с [режисьор Tenet] Кристофър Нолан или нещо подобно. Би било страхотно", заяви през 2012 г. Харди.

Въпреки това, на 44 години, сега има риск той да е пропуснал момента. Струва си да си припомним, че това е роля, в която Даниел Крейг остава в продължение на 15 години. Харди щеше да натисне 60, ако играе ролята толкова дълго.

Въпросът с възрастта също се счита за потенциална бариера за 49-годишния Идрис Елба, който беше фаворитът да поеме ролята в продължение на едно солидно десетилетие, след изключително популярното му изпълнение като Стринджър Бел в The Wire.

33-годишната звезда на Бриджъртън Реге-Жан Пейдж със сигурност няма да бъде лоша прогноза - той изглежда така, сякаш се явява на прослушване за 007 всеки път, когато стъпи на червен килим тази година.


 


Не можете да спорите с никого, който разтърсва смокинг толкова добре, колкото него, а бившият 007 Пиърс Броснан каза, че ще се получи "прекрасен" Бонд.

Въпреки това Пейдж поддържа спокойна позиция относно слуховете. „Ако сте британец и правите нещо известно, което хората оценяват добре, тогава хората започват да казват думата „Б““, каза той пред The ​​Tonight Show по-рано тази година. „Това е като значка за заслуги.

Може да не сте чували за Том Хопър преди, но  актьорът от "Игра на тронове" е обект на засилен интерес и активност на букмейкърите през октомври, въпреки че преди беше смятан за твърд аутсайдер.



36-годишният Хопър има роли в телевизионни сериали като „Случайност“, „Доктори“ и „Академията на чадърите“ и се появи заедно с Ейми Шумър в „Чувствам се красив“ от 2018г.
 















 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

телец