Свързани новини

18.12.2021 13:12

Владислав Горанов пътувал с издирвана от Интерпол кола

Видян 3112 пъти | Коментари 6
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бившият финансов министър Владислав Горанов е бил засечен да пътува с издирвана от Интерпол кола. В петък вечер той се е опитал да мине през пункта "Калотина" на път за Сърбия. Граничната проверка обаче е установила, че шофираният от него джип BMW X7 е подаден за издирване от Интерпол в Русия.


Горанов не е бил пуснат да премине границата. Полицаите го помолили да изчака. Вместо това той си тръгнал. Малко по-късно се върнал, но с друга кола, собственост на бизнесмен. Тогава бил пуснат да мине. Защо това е направено, към момента не е ясно, предаде Медиапул.


Според неофициална информация Горанов е пътувал с още няколко души за рожден ден в Сърбия. Издирваното BMW е купено на лизинг, който се водел на негово име.


От МВР потвърдиха за случая. Оттам заявиха, че е започнала проверка. След завръщането на Горанов от Сърбия ще му бъдат снети обяснения.


Самият Горанов заяви пред бТВ, че автомобилът, с който е бил спрян на "Калотина", е купен чисто нов от "Мото Пфое“ през март 2020 г. и е регистриран от тях в КАТ.


"Дори не съм го регистрирал аз. Той не е собственост на лизингополучателя, а на фирмата“, каза Горанов. По думите му това е първо излизане на колата от страната.


"Граничният полицай регистрира автомобила и каза, че той се издирва без да може да ми даде допълнителна информация от кого и защо. Разпореди ми да се върна навътре в страната. Аз се върнах до Драгоман, където оставих този автомобил и с друг – с мой приятел, продължих към Сърбия“, обясни Горанов.


Бившият финансов министър уточни, че оказва пълно съдействие на властите.


"Не мисля, че има злонамерено действие от страна на когото и да е. Автомобилът се намира в България и ще бъде предаден в МВР“, каза още Горанов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 006 004 - Anonimen 18.12.2021 17:37 18.12.2021 20:32

    Anonimen-чо (004-Anonimen 18.12.2021 17:37), няма кой да ти повярва на тази лъжа!

  • 005 Любо КОЛЬОВСКИ 18.12.2021 20:28

    ЗА БЯГСТВОТО НА ЕДИН ЕКСМИНИСТЪР Бившият финансов министър и бивш банкер на Българската банка за развитие Владислав Горанов се опитал да мине през ГКПП Калотина с издирван от „Интерпол” джип BMW Х-7. Спрели го! Той дал обратен завой и отпрашил. След няколко часа се появил отново с друга кола – собственост и управлявана от шеф на „Юнион Ивкони“и преминал. ––––––––––––––––- НЯКОИ ПИТАНКИ ВЪВ ВРЪЗКА С ИГРАТА НА СТРАЖАРИ И АПАШИ. ХИПОТЕЗИ И ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ. Представете си, че на ГКПП ви спрат и докато проверяват личната ви карта, граничните полицаи установяват, че колатаа, с която се придвижвате, е в регистъра на Интерпол за издирвани МПС. Полицаите ви разпореждат да отбиете от пътя и да изчакате проверката, (това е полицейско разпореждане и, ако не се подчините, можете да бъдете задържани за 24 ч.) Вие, обаче, не се подчинявате, обръщаате в посока Отечеството и напускате ГКПП. Би трябвало полицаите да ви преследват и в последствие да ви задържат. След часове вие се връщате на ГКПП с друг автомобил и безпрепятствено (?!) напускате пределите на България, а полицаите, след като вече са имали контакт с вас и са установили, че шофирате нередовен автомобил, наместо да ви арестуват, ви пропускат свободно да си заминете по живо, по здраво. Следват много питанки за хипотетичното развитие на един реалистичен и реален сюжет: 1. Задържани ли са граничните полицаи, участавали в играта и, ако не са задържани, кога ще бъдат задържани? 2. Ще подаде ли оставка шефът на Гранична полиция и кога би следвало да я подаде? 3. Кой, освен ръководството на МВР носи оперативната и политическата отговорност за тая комедия? 4. Ако сте вписани в информационите масиви на МВР като лице, обявено за национално издирване, ще ви пуснат ли през ГКПП да излезете от страната? И така нататък.

  • 004 Anonimen 18.12.2021 17:37

    Същите, каквито ни управляват 45 + 31. Квартален пенсиониран полковник-миЦ, със средно готварски техникум, вечерно, конфискува касетофончето на един колега, купено с долари от кореком и го даде на внучките си. Циганските безобразия по тази територия не са от вчера.

  • 003 Anonimen 18.12.2021 16:20

    Защо след всички престъпления извършени от Горанов със свищовската дипломка не са му повдигнати никакви обвинения?! За корумпираната Менда Стоянова, ортак и лобист в далаверите на Горанов да не говорим! Защо крадците на десетки и стотици милиони държавна пара са на свобода и си харчат милиончетата, а електората се чуди как да преживява?!

  • 002 Anonimen 18.12.2021 14:51

    Защо ли не се учудвам.Бившия му шеф и бивш крадец на коли,лежал в Панкрац Чехия 8 месеца.Колегата му вътрешен министър Маринов,присвоил за дъщеря си джип от собственика на асансьорните заводи в Ст.Димитрово.А този хубавец дори и колата си не е платил,както и апартамента в който живееше.Всички гербери са престъпници и са за затвора.Жалкото е че няма да ги видим там,защото вместо промяна имаме обикновена подмяна.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

лъв

Денят е идеален за комуникация и изграждане на нови контакти


Денят е идеален за комуникация и изграждане на нови