Свързани новини

14.12.2021 09:23

1г. живот за кабинета с криза през февруари и към Гергьовден: С. Дончева

Видян 9165 пъти | Коментари 5
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Единственият бг астролог, който с невероятна точност позна и идването на коронавируса през 2019 г., и протестите от лятото и есента на 2020 г. и падането на ГЕРБ от власт през април 2021 г. Силва Дончева предсказва сложен живот и големи интриги в новото правителство, което може да изкара година, ако двете кризи, които тя предвижда по-рано, не го съборят. Тя е известна като черногледа, но много познаваща:
       
"Новото правителство на България беше гласувано от депутатите на 13 декември в 16.01ч..
Кои са основните акценти в звездната карта:
1. Линията на отношенията и коалицията Близнаци - Стрелец, която се явява асцендент - десцендент е в съвпад с линията Алдебаран - Антарес. Тази линия в астрологията се нарича

“линия на катастрофите”

С една дума, това което може да препъне кабинета е съюзът между партньорите, в случая между 4-те партии. Това, разбира се, е и символ и на недостатъчна самостоятелност.
Тази позиция е в унисон със Слънцето на новото Народно събрание, което се учреди на 3 декември 2021г. в 9.00ч. - спомняте си: затъмнение, съвпад с Антарес и разпад на Луната.
С една дума, Слънцето на Парламента е в гърба на новия Министерски съвет, така партньорите са и най-големите врагове - там е демонът Антарес, господар на конфликта, скандала и войната. Не очаквайте мир.
2. Това е Правителство на Пиара и връзките, може да го разглеждате като рекламна агенция или вид медия, или мрежова информационна система. Ще има изключително активна, дори агресивна комуникация с обществото,

ще се управлява главно чрез медиите,

те ще се превърнат в първа сила. Пропагандата, агитацията, разпространението и популяризирането на всякакви идеи ще бъде максимално активно и добре насочвано с нужния натиск и манипулативност - асцендент Близнаци и кулминация на Водолей с Юпитер, както и пълнеща се Луна в Овен в дома на идеите, връзките и комуникациите.
3. Разбира се, това ще се направлява от външна сила - Юпитер/Зевс се намира на върха на картата, символ на пътувания,

международност и изключително активна външна политика

и на реципрочното външно влияние, както и Сатурн в 9-и дом, също символ на външна политическа сила, а и самото Слънце в знака на Стрелец, който е силно ориентиран международно и като договори, и като влияние, и като двойнственост. Разбира се, в този Стрелец е и Антарес (алфата на съзвездие Скорпион).
4. Поради същите причини, ще има дълбоки промени и иновации в областта на дигитализацията, енергетиката и информационните системи, медийната политика и пиара.
Там обаче, където е силата, ще бъде и опасността.
Уран, който е ключова планета за Водолей, за съжаление може рязко да обърне колата. Уран е свързан с протести, стачки, демонстрации, инциденти, фалити, изненадващи новини, внезапен срив на имиджа и бърз обрат. Уран ще бъде


много опасен  около новолунието до Гергьовден 2022г.,



когато може да взриви ситуацията, както и в самия край на 2022 и началото на 2023г, когато ще фиксира тежко първата година от управлението и ще заложи “приятелски” капан, които може да обърне окончателно пътя в началото на 2023г.
5. Всъщност



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen 14.12.2021 17:53

    Как 4 г, та толкова ли ще ги оставим да си развяват байрака и да изпълняват чужди нареждания и предателства? Най-много няколко месеца, золумите от първия им ден показват, че скоро ще стане мазало. Това са изпечени лъжци и обиграни тарикати, решили като маши да захлебят и те каквото могат

  • 004 Anonimen 14.12.2021 16:54

    Чипоноске,стига внушения и защита на нереза ББ,докога?

  • 003 Anonimna 14.12.2021 16:15

    Към "поредните престъпници": това личното ви име ли е или имате предвид цяла група ваши съмишленици? Щом престъпници наричат Радев "предател", това говори много положително за Президента, нека да предава такива там, където им е мястото!!!

  • 002 Anonimen 14.12.2021 14:03

    предател бил радев,друг път.каквото дойде това ще е.силва дончвеа е добра,но каквото ни е писано и дано изкарат 4г.на власт.

  • 001 поредните престъпници 14.12.2021 13:23

    Тези мошеници гастрольори са пласирани от външни сили да работят против интересите на българите и България. По всичко е видно, че ще са за малко, но ще опустошат и разрушат много и за дълго. Да не забравяме, че Радев като президент ги наложи и ги поощряваше в своите служебни министерства, а той е български генерал, който се оказа предател на Родината си и масон, работеш за братята си от ложата на свинаря Гергов

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

скорпион

Денят предлага възможност да се фокусирате върху вътрешната си хармония

Денят предлага възможност да се фокусирате върху