Свързани новини

08.12.2021 12:50

Прокуратурата прати Андре Токев на съд – заплашват го до 5 години затвор

Видян 1267 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Прокуратурата прати на съд готвача Андре Токев, който преди месец беше заловен да кара пиян, след като вече е бил осъден за същото.
От държавното обвинение съобщиха, че обвинителният акт срещу 53-годишния Токев е внесен в Софийския районен съд. В случая на известния готвач, за повторно шофиране след употреба на алкохол, наказанието е от 1 до 5 години затвор и глоба от 500 до 1500 лева.
От съобщението на прокуратурата става ясно още, че той е бил с 2 промила алкохол в кръвта на 31 октомври около 18 ч., когато беше спрян на околовръстното шосе на София.
Тогава полицаите получили сигнал, че шофираният от Токев пикап се движи през бордюр в края на улицата, което довело до изкривяване на четирите джанти и изпускане на налягането на гумите.
„Токев продължил да шофира автомобила и да криволичи с него по пътя. От допира на металните части на автомобила с асфалтовата настилка излизали искри, чувало се скърцане и стържене, но обвиняемият не спрял“, поясняват от прокуратурата. Първоначално полицаите го тествали с дрегер, който показал 1,9 промила алкохол, а след това кръвният тест на Токев отчел 1,79 промила. Заради това била назначена експертиза в специализираната химикотоксикологична лаборатория, която показала, че готвачът е шофирал с 2 промила алкохол в кръвта си.
„Обвиняемият е осъден за идентично престъпление и към момента на извършване на деянието е бил в изпитателен срок. Той е наказван многократно с административни глоби заради неспазване на правилата за движение по пътищата“, напомнят от прокуратурата.


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!