Свързани новини

07.12.2021 12:09

The Times: Пускат кучета да душат за депутати-наркомани в Камарата на общините

Видян 1831 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Камарата на общините на Великобритания планира да започне кампания за борба с наркотиците в британския парламент: за целта на територията на целия парламент може да бъдат пуснати кучета-търсачи, съобщава The Times.

Председателят на Камарата на общините Линдзи Хойл каза, че ще проведе разследване на наркоманията в Уестминстър. Той обеща да включи полицията, след като в парламента започнаха да се появяват все повече доказателства за употребата на кокаин и други незаконни вещества: следи от тях бяха открити на места, достъпни само за хора с депутатски пропуски.

На свой ред депутатът от консерваторите Чарлз Уокър, който оглавява административния комитет, каза, че Камарата на общините ще обсъди въпроса следващата седмица. Той припомни, че долната камара на британския парламент отдавна използва кучета-търсачи за търсене на експлозиви: сега може да се наложи да се разшири техният състав и да се намерят такива, които откриват наркотици.

Според британския вестник миналия месец служителите на Камарата на общините са получили известие, че между сградите на парламента може да се усети миризма на марихуана. По-рано стана известно, че през изминалата година на територията на парламента или в близост до него са арестувани двама наркодилъри, а 13 души са задържани за притежание на наркотици. Сега много източници съобщават за редовната употреба на кокаин от група депутати. Следи от наркотици клас А са открити при вечерна проверка в 11 от 12-те проверени тоалетни, включително


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

дева

Днес ще имате повече служебни задължения от обикновено

Днес ще имате повече служебни задължения от