Свързани новини

06.12.2021 09:29

Чистач на басейни без чужд език за министър на туризма от БСП

Видян 13133 пъти | Коментари 4
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

След като, благодарение на 19 минути, момичето на олигарсите Гущеров и Михалев, отпадна от борбата за министър на туризма, новият фаворит на Нинова за поста е Христо Проданов, чиято кариера подсказва, че освен за тях сигурно ще бъде лоби и за хотелиерската фамилия Златеви. Проданов обаче няма абсолютно нищо общо със сектора, та дори не говори чужд език. Освен, ако не броим за близост поставянето на тръби за басейни и тяхното почистване, което е част от трудовия му стаж. В останалото време опитът на Проданов е като магазинер и като партиец.


В БСП го парашутира дясната ръка на Р.Овч. – Анна Янева, която в момента е подсъдима заедно с Овчаров за финансови нарушения в енергетиката, а иначе е възлов член на КЗК, която би трябвало да отговори защо при 20% спаднал за месец петрол, у нас имаме рекордни за всички времена цени на бензина и дизела, та и не падат. Тя го прави шеф на червените в Район Триадица. През 2016 г. под крилото си го взема Калоян Паргов и го издига за свой заместник в ръководството на софийската организация на партията. Понеже Проданов се оплаква, че няма как да се издържа, е трудоустроен за член на борда на доминираното от ГЕРБ общинско дружество Пазари Изток. И това обаче не стига на амбициозния басейнаджия и Паргов го предлага за водач на листата на БСП в 23-и избирателен район – София през 2017 г.


През следващата година той не само предава шефа си срещу поста на заместник на Корнелия Нинова в парламентарната група на БСП, но и се превръща в неин най-верен спътник. Заедно с друг неин тогавашен зам. – Георги Свиленски, на "шега в БСП им казват братя Маргини", опитват да направят преврат на Паргов на конференцията на софийската организация на БСП през 2020 г., което обаче не им се получава. Двамата в комплект водиха листите на червените на последните избори в 23-и и 24-и избирателен район, постигнали най-лошите резултати на партията за повече от 102 години, по-ниски дори от срамните за историята на БСП национални проценти на самата партия.


Наталия Каменова



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Кака Милка 07.12.2021 09:02

    Да се подържа министерство на туризма, в страна, в която НЕ СЪЩЕСТВУВА ДЪРЖАВЕН ТУРИЗЪМ, това освен, че е оксиморан, е и тотално хабене на голями държавни средства и на еврофондове. Това наше министерство е толкова полезно, колкото примерно ако в Танзания се създаде Министерство на Зимните спортове и на Борба срещу Снеговалежите! В България отдавна всички голями хотели и туристически съоръжения са ЕДИНСТВЕНО ЧАСТНИ. А щом ПП са решили да продължават да дундукат на държавната хранилка едрите частници в туризма, да им плащат рекламната дейност, да ги "подпомагат" с евровондове, това говори колко реално са заангажирани да ОПРАВЯТ икономиката на Регион България. Ето какви "плодове" ще роди ПП. Абсолютно същата ситуация е и при т.н. Министерство на Земеделието, Храните и Горите и Мин на Спорта. Да не се забравя,че броя на държавните служители общо надвишава 440,000! На абсолютно НИКОЙ не го е грижа, че така държавната хазна изнемогва, като им изплаща МИЛИАРДИ за заплати на около 400,000 ИЗЛИШНИ ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ! Как Нидерландия може да се оправя и то ПРЕКРАСНО със само 20,000 държавни служители, след като е около ТРИ пъти по-голяма по население????

  • 003 Anonimen 06.12.2021 17:13

    Смях мале, ако не беше истина.

  • 002 Тихомир Томов 06.12.2021 12:09

    Спомнете си какво каза ЛУНА - лустрация !!!!!!

  • 001 факт 06.12.2021 12:07

    Най-потресаващи са номинациите и то за възлови министерства на чалгаджията Слави, което показва, че продължава да захлебва и обслужва задкулисие и престъпници.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

водолей

Вашият нестандартен подход ще ви изведе на преден план днес

Вашият нестандартен подход ще ви изведе на преден