Свързани новини

03.12.2021 13:35

Лош астрознак за новия парламент: С. Дончева

Видян 8695 пъти | Коментари 3
Гласували 4 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Единствената бг астроложка, която с точност предсказа появата на К19 и извънредното положение през 2020 г. и високата инфлация през 2021 г. Силва Дончева направи анализ за живота на новия парламент и той не е оптимистичен:
"В 9.00 се откри новото Народно събрание.
1.Вече стана традиция важни събития да се започват на разпад на Луната. А това води до къс живот на Народното събрания, още повече че и самата разпадаща се Луна е в съзвездие и знак на скрития, задкулисен и опасен Скорпион, където въобще не и е мястото и е без курс, без живот, угаснала. Луната е символ на народа, дома, жените, децата, земята, храната, майките, грижовността, явно тези неща няма да са в центъра на работата на депутатите.
Същевременно те не трябва да се надяват, че ще са дълго на работа, може и месеци да им е службата.
2.Новото Народно събрание се учредява в цикъл на затъмнения, между Лунно през ноември и Слънчево затъмнение на 4 декември. Явно нищо няма да е осветено, грубите материални страсти ще преобладават, светилата са затъмнени, няма дълъг живот.
Знакът на Стрелец е обвързан със силно раздвоение и външно, мощно чуждестранно влияние, на фона на съзвездие Скорпион - тайните и големите преобръщания, реформи и изчиствания. Много мътна вода ще тече.
3. Като връх на всичко това Слънцето е до Антарес, а това е алфата на съзвездие Скорпион, сърцето на Скорпиона - звучи чудно. Звездата е характерна с тайнствената си, задкулисна и агресивна, конфликтна, отмъстителна, злобна и упорита природа. Явно ще има удари под кръста, заплахи и изнудване и сериозни военни действия между фракциите. Ще победи по-коварният и издържливият. Антарес е наречена и “Страж на запада”, покровителствува военните, явно ще строим бази и ще сключваме военни споразумения на запад….ще ги облечем в закони, разбира се. С една дума положението е военно.
А и Антарес е с мъжка вибрация, много малко жени има в НС, добре, че е за кратко. Ще ни управляват генерали и представителите на службите  и затворени общества - Скорпион, както и банкерите, пак Скорпион.
Антарес е свързан с жесток реваншизъм, страх и отмъстителност.
Всичко това ще е обвързано с огромни реформи и чистки във финансовата, кредитната, полицейската, икономическата, поземлена и разузнавателна дейности.
4. Слънцето, тъй като сме в късната есен в 9.00ч. е в 12 дом, където определено не му е мястото. Това ще намали животът му, прозрачността и активността на дейността на НС. 12 дом е обвързан и с медицината и когато Слънцето е там не се очаква здраве, а свръхактивност на лекари, дано да е за добро, но надали.
12 дом е болнав, немърлив и често мързелив. 12 дом е с вибрацията на Риби, знак за бежанци, пандемии, болници и бедност. Явно политиката ще е насочена към социално бедните, евентуални бежанци, много силно ориентирана към нови закони за С19, както съм писала вече с всички възможни административни и бюрократични ограничения. Слънцето няма да диша свободно. Всичко това обаче ще е обезпечено щедро с нужните средства, логистика и пари отвън.
5. Напрегнатият аспект между Сатурн и Уран предполага и тенденции към резки обрати, внезапни протести и недоволство, което може да разлюлее финансовата стабилност. Това може да преобърне нещата. Възможни огромни медийни скандали, въпреки изключително добрия Пиар по принцип. Медийната политика ще


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Кака Милка 05.12.2021 22:40

    "Предсказанието" и е финансорано от ООД или ЕООД, "ОПГ-ГЕПИ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО"! А аз предсказвам, че госин Бокаса Тулупофф Бурсукофф, ще се върне на бял катър точно на 32 Февруари, 2033 година!

  • 002 Екстрасенс 03.12.2021 17:23

    Предсказала КОВИД19 през 2020????? Нали го обявиха в Китай и Италия декември 2019? А за инфлация в България, калпав парламент и политици и децата ще го кажат.

  • 001 Anonimen 03.12.2021 16:24

    тази жена има проблем с хипофизата,с белият дроб и истеричка е,доста е болна.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

близнаци

Добър момент да откриете нужната ви информация

Добър момент да откриете нужната ви информация. Ще