Свързани новини

29.11.2021 14:25

Бомба избухна в Косово, подозират терористична атака

Видян 1078 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бомба избухна в Косово тази сутрин около 6:00 часа сутринта пред бар в центъра на Фуше Косово (Косовско поле), но няма пострадали. Нанесени са големи материални щети, а инцидентът е изплашил граждани, съобщава „Klan Kosova“. Полицията е на мястото на експлозията и се води разследване, предаде Нова тв.


„Някои чуждестранни посолства в Косово изпратиха известия по имейл до вътрешния си персонал да избягват задръстванията и големите търговски центрове, тъй като има опасност от терористична атака в края на ноември“, пише косовският албански всекидневник „Бота сот“ в събота. Евентуалната дата за атака е определена за края на този месец, по-точно за 30 ноември 2021 г. Местната полиция наблюдава подозрителни райони.


За тяхната собствена безопасност всички служители на чуждестранните посолства се съветват да не посещават районите на големите търговски центрове. Източници в полицията потвърдиха, че са били помолени да увеличат силите си около тези големи търговски центрове, където вероятно е планирана атака, но не е осигурена организирана оперативна операция. Повечето полицаи в момента наблюдават района около тези центрове.


Днешното нападение е категоризирано като "възможна терористична атака". Официално обаче косовската полиция не е потвърдила нищо.


 Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

рак