Свързани новини

28.11.2021 07:21

APRA PN BCG остава най-голямата PR агенция в страната

Видян 1491 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

APRA PN BCG е най-голямата PR агенция в България за поредна година, съобщава capital.bg. Компанията успява да запази лидерската си позиция на пазара независимо от пандемията и икономическата криза, както и от наложените от властите рестрикции, които временно замразиха цели сектори на комуникационния бизнес в страната. Като ключови за успеха си от агенцията определят дългогодишните си партньорства с международни корпорации в България и в региона, публично-частните партньорства, както и възможността да привличат в екипа си най-добрите експерти в различни сфери на комуникациите.


"Бизнесът ни се промени изоснови, но ние успяхме да се адаптираме. Година и половина след началото на пандемията всички са изморени - от фалшивите новини, от хилядите новопоявили се фейсбук експерти и анализатори, от противоречивите мерки и рестрикции, от липсата на работещи решения. В тази ситуация ние подчинихме работата си на един основен принцип - кратко, точно и ясно. Вярваме, че именно този тип комуникация е в основата на успеха ни в тази трудна за всички година", заяви основателят и генерален мениджър на агенцията Томислав Цолов.


APRA PN BCG е една от първите комуникационни агенции в страната. Основана е през 1994 г. и днес е единствената българска агенция, която успява успешно да разширява и поддържа бизнес операции в 7 държави в региона, като запазва трайно лидерската си позиция в България.


Сред ключовите клиенти на агенцията са А1, "Beiersdorf България", Bridgestone Europe НВ/СА, "МЕТРО", "Нестле България", "HP Inc. България", Microsoft, DXC Technology Bulgaria, "Иво Петров-Архитекти" ООД, River Park Sofia, NEPI Rockcastle - компанията-собственик на Paradise Center и Serdika Center, General Dynamics, Domino's Pizza, EXIT, БАКА, "Caritas България", SDI, "ЕСРИ България", Meridiam, "СОФ Кънект" и други.


Реклама


APRA PN BCG е проект, който позволява на опитни професионалисти да обединят усилията си с експерти и фрийлансъри, които са в началото на кариерата си, и да работят заедно, за да предоставят най-подходящите решения за клиентите. Групата е предпочитана работна среда за стотици хора в региона и като лидер на пазара постоянно предефинира консултантския бизнес, като насърчава нови и гъвкави модели на работа в екип, нови идеи и хора.


През 2012 г. компанията открива нови офиси в Северна Македония, Албания, Косово, Босна и Херцеговина, Черна гора и Сърбия, които впоследствие са включени в APRA Porter Novelli Balkans Communication Group.


Разрастването на мрежата дава на мултикултурния екип на агенцията изключителната възможност да работи по проекти, обхващащи множество пазари в и извън Европейския съюз, и да отговори на нуждите и очакванията на различни целеви групи. Разнообразието от служители и сътрудници и задълбочено познаване на регионалните пазари са ключът към успеха на всички регионални и глобални проекти на веригата.


Привличането и развитието на таланти е в основата на APRA PN Academy - образователният център на агенцията, сертифициран от Министерството на образованието и науката. Освен това, като бенефициент по Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси", агенцията активно допринася за разкриването на работни места за десетки млади специалисти.


Агенцията е сред учредителите на Българската асоциация на ПР агенциите, както и член на Българската асоциация на комуникационните агенции и Американската търговска камара в България.


През 2022 г. екипът на APRA PN BCG ще отпразнува 10 години успешно развитие на балканските пазари и еволюция на организацията в най-голямата комуникационна мрежа в региона.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

телец

Малко ще поспрат да ви звънят телефоните

Малко ще поспрат да ви звънят телефоните и да ви търсят