Свързани новини

23.11.2021 10:31

Оставям на българските експерти да установят причините за инцидента: Заев

Видян 1292 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Оставям на българските експерти да установят причините за инцидента. Тези, които са останали живи, имат своите спомени какво точно се е случило. Това заяви македонският премиер Зоран Заев пред „Пирогов”, съобщава Нова телевизия.


„Когато са избухнали пламъците, хората на задните седалки от автобуса са успели да счупят прозореца и да се спасят”, добави Заев. По-рано днес премиерът на Република Северна Македония заяви на път за София за агенция МИА, че е разговарял с един от оцелелите в страшната катастрофа на магистрала "Струма", който го информирал, че е чул силна експлозия, съобщи БТА.

Не всички пострадали са от Скопие, заяви още Заев. „Всичките са граждани на Република Северна Македония. Те обаче са от повече националности. Имаме един гражданин от Сърбия и един с белгийско гражданство”, уточни македонският премиер Зоран Заев.

По-рано тази сутрин, на път за София, премиерът на Северна Македониа каза в ефира на NOVA, че сред жертвите на жестоката автобусна катастрофа на АМ „Струма” има и деца.

"В контакт съм с премиера Стефан Янев, който вече посети хората. Имах възможност да разговарям с един от оцелелите. Той обясни, че хората са спели в автобуса, когато се чула силна експлозия. Успели да счупят един от прозорците и така се спасили няколко души. За съжаление, другите не успели. Става дума за страшна трагедия, защото най-много са деца - 12 деца под 18 години, а и другите са млади хора на по 20-30 години. Повечето са наши граждани, но има и от Сърбия", каза по-рано днес Зоран Заев за МИА.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 23.11.2021 10:51

    започнаха ваксинираните с тромбози шофьори да загиват и да стават ужаси и трагедии

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще ви се иска да сте особено красиви и привлекателни


Днес ще ви се иска да сте особено красиви и