Свързани новини

22.11.2021 16:23

Бийте си бустер, зимата ще има нов К19-пик: Фаучи пред CNN

Видян 2409 пъти | Коментари 5
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Напълно ваксинираните срещу коронавирус е добре да получат трета бустерна доза преди очаквания от нас зимен пик, който може да бъде опасен заради продължаващото бързо разпространение на заразата сред неваксинираните, заяви главният инфекционист на САЩ Антъни Фаучи пред Си Ен Ен, цитиран и от Вашингтон Пост. „Със застудяването хората прекарват повече време в затворени помещения и така рискът от заразяване нараства, така че който не е ваксиниран, е добре да го направи, а другите да подсилят имунитета си с нова доза. Неваксинираните осигуряват продължаващ динамика на вируса в обществото”, добави топспециалистът. За да няма цели групи, които да представляват естествен резервоар за ковид19, Фаучи наложи ваксинацията и на децата от 5 до 11 години, след като досега долната възрастова граница на имунизация



Хапчетата ще променят, но не могат сами да победят вируса: FDA


Федералната агенция по лекарствата и храните на САЩ обяви, че определено признава като много ефективни и двете регистрирани вече от нея за употреба хапчета против коронавирус19. Те наистина „драматично намаляват риска от хоспитализация и смърт със заразата”, както заявяват от инспекцията пред Вашингтон Пост. В същото време обаче агенцията добавя: „Тези медикаменти действително ще променят хода на пандемията. Но сами не биха могли да я приключат завинаги”.срещу заразата беше 12 г.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen 25.12.2021 18:17

    Този Фаучи е резервоар за измами.Зимата ще си стоим в къщи, а тези които живеят по екватора и наоколо? Къде според фаучи ще генерират измишльотините му? Чудя се, в Щатите манафи няма ли? Да го обработят този ?

  • 004 Anonimen 25.12.2021 18:10

    Чета Лесото ето с тези сме водещи по обща смъртност няма ваксинирани и неваксинирани, ние сме като сиамски близнаци.Неделими.Система Семашко , не ти дават фактура-касов бон по НЗОК затова всеки си тегли пари от "касата" колкото пожелае с всякакви документи, които не са верифицирани от пациента/ПЛАТЕЦА?

  • 003 Anonimen 24.11.2021 20:03

    Какво да правим тогава - да хващаме балкана ? Аз също не искам ваксина ......

  • 002 Anonimen 23.11.2021 10:57

    Някои злодеи не разбраха, че номерата им не могат да вървят безкрайно. Но за пари са готови и убийци да станат. Ако трябва да плащат обезщетения на починалите и увредените от нарочените за ваксини химически в-ва няма да им стигнат спечелените милиарди.Но както се казва, който плаща той поръчва музиката...

  • 001 Anonimen 23.11.2021 00:46

    Смешник, ваксините заразяват. Разболяхме се от току що ваксинирана приятелка на майка ми. Знам и за други такива случай.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

риби

Доста енергичен работен ден

Доста енергичен работен ден, а вечерта множество срещи