Свързани новини

22.11.2021 09:53

Антиваксърството е умствена епидемия: Костадин Костадинов през 2017 г.

Видян 2952 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Вчера си направих един експеримент. Оказа се, че в обществото започва да се заражда сериозен страх от ваксинациите. Просто защото всеки е чул някъде по нещо гадно за ваксините. Оказва се обаче също така, че никой от моите познати, а аз познавам изключително много хора, макар и да е чувал за всякакви гадости, не ги е виждал. Дори не познават пострадали хора. Класическия пример на масовата психоза – не съм го видял, но съм чул и го вярвам.

Същото беше и навремето, когато се изселваха тюркоезичните ни съграждани по времето на т. нар. Голям екскурзия. Тогава се носеха всякакви слухове – в един блок във Владиславово (моя квартал във Варна) турците изклали цяло семейство. В някакво село в Добруджа отровили водата и хората измрели. В Родопите отрязали главата на млад войник и я набучили на кол. А аз бях на 10 години тогава, представяте ли си какви още по-гадни слухове не са достигнали до мен? Представям си ако по онова време имаше интернет каква вакханалия щеше да настане… Всъщност няма нужда да си го представям, аз го виждам и сега, и то достатъчно ясно.

Най-лошото е, когато всичко това се представя като право на мнение. А имат ли право на мнение отричащите кръвопреливането? Содомитите? А педофилите? Биещите и малтретиращите своите деца? А крадците, убийците и изнасилвачите? Нямат разбира се, и ролята на обществото е да се противопоставя твърдо на всякакви подобни социални малформации и прояви", това пише това пише настоящият лидер на Възраждане блог Костадин Костадинов в личния си през 2017 г.

Той пише още: "Проблемът е, че във времето на всеобщата информационна свързаност лудостта на един бързо става лудост на много. Някой написал, че от ваксините децата развиват аутизъм, друг го прочел, трети го цитирал като лично преживяно и за няколко дни интернет почва да ври и кипи. Хората в огромното  си мнозинство не са запознати с темата, защото няма как да разбират от всичко (естествено), но по чисто човешки причини надават ухо за лошите новини и дори и да не ги приемат, ги запомнят. И червейчето на съмнението се загнездва. Ами ако е вярно? Я по-добре, за всеки случай, да не си ваксинирам детето. То нали другите са ваксинирани, какво толкова? И умствената епидемия започва…"


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 22.11.2021 10:52

    001, ти специалист по ваксините ли си, или си просто една овца закачена за яслата на манипулацията ? Стачкуват по света само олигофрените и гейтаците и наркоманите в Нидерландия ! Австрия понеже беше като България ниско ниво на ваксини, днес е в локдаун защото гори от Ковид-19, такава съдба ще има и България скоро, а една от най-засегнатите от пандемията с най-много смъртни случаи в един етап Испания се ваксинира доброволно до днес на 87 % и народът се движи спокойно без маски по улиците, маските се слагат само когато се влиза в магазин, барове и ресторанти не са с ограничени места и не се изискват никакви медицински документи за да влезе човек и се почерпи ! В България заразата расте защото идиоти като 001 и този кретен от възраждане Копейкин "ръсят" простотия след простотия и храчат по ваксините без да са специалисти в тази област ! Подобна ситуация на дезорганизация и глупости имаше преди години в България когато плашеха с белите черти в небето оставяни от самолетите "били те отрова с която поръсвали хората" за да мрат, ами Мадрид е на решето денонощно от такива черти, до днес да беше обезлюдял, а в действителност е с една от най-високата средна продължителност на живот от 88 г.! В България никога не е имало демокрация и свобода на изказа, винаги някой налага нещо неверно и овцата веднага "лапа" и след това "осира" навсякъде !

  • 001 евтини манипулации 22.11.2021 10:18

    Костадинов се изказва за истинските задължителни ваксини в детска възраст. Да сравняваш тези ваксини със сегашните кспериментални химически р-ри с неустановени вредности за човешкия организъм е тотална профанщина или елементарна манипулация. Освен това истинските са еднократни, а ментетата за К19 са многократни с обратен ефект

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

дева

Служебната работа ще бъде толкова много

Служебната работа ще е толкова много, че няма да имате