Свързани новини

21.11.2021 20:15

Гласовете за нас няма да останат напразно: Герджиков

Видян 1314 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Честито на победител ите - всички се надяваме, че през следващите пет години за доброто на българския народ, ще се сбъднат техните обещания, не моите прогнози. Това каза кандидатът за президент проф. Антастас Герджиков в изявление след края на втори тур на президентските избори.


"Добър вечер, окончателните резултати още не са обявени, но от сега е очевидно, че двойката г-н Радев и г-жа Йотова печели с голяма преднина. Първо, честито на победителите. Всички се надяваме, че през следващите пет години за доброто на българския народ, ще се сбъднат техните обещания, не моите прогнози от последните седмици. Искам да благодаря навсички, които помогнаха да стигнем дотук, най-напред на Инициативния комитет, в който влязоха много достойни хора", каза още той.


Проф. Анастас Герджиков благодари и на своя щаб.


"Искам да благодаря на партиите, които ни подкрепиха, на кандидат-президентите, които между двата тура казаха думи в наша подкрепа и най-вече искам да благодаря на всички български граждани, които гласуваха за нас на първия, а след това и на втория тур", каза още проф. Антастас Герджиков.


„Гласовете за нас няма да останат напразно. Уверявам ви, че ние ще намерим начин да продължим”, добави той.



По думите му през последната семица малко се повдигнала завесата как стоят нещаа в отстрещната страна. "Целият държавен апарат работеше за Радев. Вътрешният министър се занимаваше да бъде ръководител на предизборния щаб. Само в последните два дни чухме две пресконференции. Чухме, че вотът от Турция ще обезсили този в България. Видяхме, че не е така", каза още ректорът на СУ и отправи критика към Рашков за полицейските проверки в Алма Матер и още два университета, дни преди балотажа.


"Това, което имам предвид е, че ние повлияхме на политическия стил и поведение. След като една седмица ни се подиграваха, че говорим за обединение, всички заговориха за обединение", каза още той и добави,че всички, които са гласували за Герджиков и Митева няма да останат напразни.


Като свои грешки той посочи, че не са достигнали до сърцата на всеки българин. "Очевидно не сме успели да убедим всеки българин, че нашата визия е най-добра. В този смисъл вината е наша. Сигурно е, че няма да продължа по пътя на политиката. Ще се завърна в университета, как ще го направя, ще обсъдим в следващите дни с колегите", каза още ректорът на СУ.



 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 22.11.2021 08:43

    Герджиков, как няма да се загубят гласовете ? Тепърва ще ги търсите да им доплатите ? Ама то мандалото щракна ! Другояче казано - чекмеджето се затвори !Сега пари ще трябват за адвокати !"Адвокате, адвокате бързо ме спасявай брате"???!

  • 001 Anonimen 21.11.2021 20:42

    Прост Кърджалийски Путю /ПКП/, не спря да храчи в изказът си по Радев, така постъпват само идиоти и кретени, тоя боклук не се е научил да уважава победителите и опонентите си, завършен лицемер и простак, как е достигнал до титлата си е твърде съмнително да е по честен и коректен начин, същински депесарски мазню и герберастки лицемер ! Студентите не трябва да допускат в университета да се промъкне отново този червей !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

близнаци

Добър момент да откриете нужната ви информация

Добър момент да откриете нужната ви информация. Ще