Свързани новини

20.11.2021 07:11

Кандидат-депутатът убиец и самоубиец е шеф кабинет на Ангелкова от ГЕРБ

Видян 4202 пъти | Коментари 3
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


32-годишният Христо Кацаров - бивш парламентарен секретар на Министерство на туризма и началник на политическия кабинет на Николина Ангелкова - е кандидат-депутатът от ГЕРБ, който се твърди, че се е самоуби в апартамент в столичния жк. Дървеница.

Кацаров, който е вписан на последно място в бургаската листа на партията ГЕРБ за изборите на 14 ноември, се е застрелял преди да бъде задържан.

Той е бил издирван, след като нидерландските власти са издали европейска заповед за ареста му заради убийството на приятелката му Елена Ганчева, която по неофициална информация е служителка на Европол.

По информация на бургаския сайт Виа Понтика преди месец 32-годишният мъж се преместил в Нидерландия при 31-годишната Елена, която е работила в Европол в Хага и е живеела от 10 години там. За вота на 14 ноември Христо Кацаров се връща в Бургас, но след изборния ден отново отива в Хага. Между него и приятелката му обаче избухва скандал и младата жена е убита, а Кацаров пристига в София.

На 18 ноември кандидат-депутатът е бил търсен от униформени на адреса си в Бургас, но не е бил открит. На следващия ден полицаите са установили местонахождението му и при влизане в апартамента на бул. Климент Охридски, за да го задържат, са го открили мъртъв.
От огледа е установено, че Христо Кацаров се е самоубил със законно притежаван пистолет.
 

 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 22.11.2021 07:45

    Този е с тежко психично розстройство, каквито са и повечето от ГЕРБ.Въобразиха си нашите животи им принадлежат . Жалко за младата жена, за да не го иска явно е проумяла, че този е опасен психар.

  • 002 Anonimen 20.11.2021 11:49

    Защо се е самоубил след като е избягал от Холандия и се е покрил в България, защо не се е самоубил след като убива приятелката си още в Холандия ! Това според мен не е самоубийство,а убийство по нареждане на главният главатар на ОПГ-ГЕРБ, защото е застрашил мафията от признаване на истини за които е свидетел при евентуален арест ! Най-лесно се инсценира самоубийство в България, много мафиоти ги "самоубиха" в последните години !

  • 001 Anonimen 20.11.2021 11:43

    УБИЙЦИ, КРАДЦИ И ИЗМАМНИЦИ ИМА ЛИ ДРУГ ВИД ПРЕСТЪПНИЦИ В ГЕРБ ? БЪЛГАРИНЪТ ТОЛКОВА ЛИ Е ПРОСТ, ЧЕ ЗАЛАГА НА ПРЕСТЪПНИЯТ КОНТИНГЕНТ ДА ГО ВАДИ ОТ БЕДНОТИЯТА ? УТРЕ ПАК ЛИ ЩЕ ЗАЛОЖИ ЗА ВЪРХОВЕН ГЛАВА ДА Е ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ОПГ ГЕРБ-ДПС ? СТАВА ЯСНО ВЕЧЕ, ЧЕ ДИВАЦИТЕ ОТ ОСТРОВ ТАМБУКТУ СА ПО-УМНИ ОТ БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРИНЪТ ВЕЧЕ СТАВА "НАЦИЯ НА СРАМА" !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

стрелец

Днешният ден ще ви носи вълнение и нови възможности

Днешният ден ще ви носи вълнение и нови възможности за