Свързани новини

17.11.2021 22:11

ДПС агитира за Герджиков на турски: СРАМ ЗА СУ

Видян 5799 пъти | Коментари 5
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

ДПС агитира на турски език, което е ЗАБРАНЕНО по българското законодателство в наша избирателна кампания, в полза на кандидата за президент, подкрепен от ГЕРБ Анастас Герджиков. Това не е фейк, както личи по изрично написаното име на организацията на Движението в Турция. Но е нечуван срам за Софийския университет, чийто ректор все още се води Герджиков. Той надминава назначаването на депутата от ГЕРБ Лъчо Мозъка, доказан плагиат, за доцент в Алма Матер по времето на същия Герджиков и последния сходен скандал с Петър Илиев. Да не говорим за "тройна ДИлема" в устата на уж великия професор по латински - кандидат за президент. Оставка като ректор НЕЗАБАВНО! И нито 1 български глас за него! 


 След като на три пъти през кампанията ДПС обяви, че ще подкрепи Герджиков срещу Радев на балотаж, днес лидерът на Движението Карадайъ обяви, че избирателят му бил мъдър и сам щял да избере. Ала не така работи зад кулисите неговата партия, както личи по това официално разпространено на нейната страница и още няколко такива ОРИГИНАЛНИ, ИСТИНСКИ възвания.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Иван Якимов 18.11.2021 09:32

    Това, че проф. Герджиков до момента не е осъдил това ДПС - орезиляване, не ме учудва! След като предостатъчно се омаскари с Б.Борисовия ГЕРБ! За съжаление, за цял живот!

  • 004 Лекуващ лекар 18.11.2021 09:08

    Сламения скопeц, вареният охлюв Герджиков, подкрепен от халтураджии, платени пиари, ДПС и основно от гeй общeството, искат да го направят главeн eвнух на Тулупа!!!

  • 003 Anonimen 18.11.2021 09:04

    Ректора не му стигат парите!? Иска президент гьотверенът ? Ами добре ясно е кой , кой е и чия е подкрепата. Ами тази " уроспия жива сгода за комшия" с пагоните ? Нея трябва да я разжалват, без право на песия !!!

  • 002 Anonimen 18.11.2021 08:30

    ИЗОРИТЕ В ТУРЦИЯ ТРЯБВА ДА БЪДАТ КЪСИРАНИ

  • 001 AnonimenДядо Йо 18.11.2021 06:46

    А нима някой е повярвал на изявленията на Карадайъ?! Знае се за техният мурафет - с една ръка ду..е глади, с друга ...ец вади.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

телец

Днес идеите ще идват от далечни места

Днес идеите ще идват от далечни места, от хора от