Свързани новини

17.11.2021 18:34

Без Цвета, но с жена на затворен наркотрафикант в новия парламент

Видян 6878 пъти | Коментари 1
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В 47-ия парламент ще има 7 партии, а редица ключови емблематични лица останаха извън борда, сочат окончателните резултати на ЦИК.
Най-много ще са представителите на Продължаваме промяната, които събраха 25,67% на вота. Те ще разполагат с 67 депутати. Формацията е победител в трите най-големи в страната софийски района и в Пловдив-град, във Варна, Бургас, Русе, Велико Търново, Добрич, Плевен, Стара Загора, Хасково, Ямбол и Монтана.
Най-знакова мажоритарна победа на формацията  се оказа триумфът на Христо Петров - Ицо Хазарта в 25-ти МИР в столицата. Там рапърът надделя над лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, лидера на БСП в оставка Корнелия Нинова (4-та с 4 пъти по-малко гласове) и третата Елисавета Белобрадова видна инфлуенсърка от гражданската квота на ДБ, позната като Летящата козила Ерато.



ГЕРБ-СДС са втори с 22,74% и с 59 места в пленарната зала.  Партията води в 12 области, сред които Благоевград, Видин, Велико Търново, Враца, Габрово, Кюстендил, Перник, София-област.  Извън ПГ на бившите управляващи остават колоритната Цвета Караянчена, която водеше листата на ГЕРБ в Кърджали, Ескшефката на НС ще остане във фолклора като ПКП. Депутат няма да бъде и Георг Георгиев – водачът на младежката организация на ГЕРБ, който в Борисов 3 бе зам.-министър на външните работи. Затова пък нашата фаворитка за Мис Парламент Славена Точева - без професия, с мъж в испански затвор за наркотрафик, влиза за 3-и път тази година с парите на Дидо Дънката.
ДПС е трета с 13% и увеличава мандатите си до 34 депутати. Сараите са първи в 5 области - Кърджали, Разград, Търговище, Силистра и Шумен.
Останалите партии: БСП, Има такъв народ (ИТН), Демократична България (ДБ) и Възраждане нямат лидерско място в нито една област.
Левицата за първи път от 1919г. се срива до четвърта позиция с 10,21% и


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 18.11.2021 14:56

    Цинично е данъците на трудещите се бедни да отиват за заплати на такива безхаберни калинки платили си депутатското място кой знае с колко десетки хиляди. Няма обяснение защо нищоправещите депутати вземат толкова огромни и несъразмерни със стандарта на българите заплати и са най-големите хрантутници на държавната ясла. И без това обслужват интереси за милиони, защо изобщо са им заплати?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес може да се почувствате под напрежение

Днес може да се почувствате под напрежение от