Свързани новини

16.11.2021 14:46

Главният прокурор да бъде сменен: Кирил Петков

Видян 1316 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Искам главният прокурор да бъде сменен и прокуратура, която да работи по най-добрия начин”, заяви лидерът на Продължаваме промяната Кирил Петков в интервю за Nova. “Ако нямаме работеща прокуратура, няма смисъл партията й да бъде във властта “, подчерта той.


Петков посочи, че е кандидат за премиер от името на ПП, а за финансов министър ще бъде предложен другият лидер на партията - Асен Василев.


"Но ако нашите партньори ни убедят, че имат по-добри кандидатури и по-добър начин за управление, ние бихме се вслушали“, посочи бившият служебен министър.


"Искаме да дадем право на всеки един от коалиционните партньори да се изкаже, преди да започнем да хвърляме имена”, добави той и подчерта, че от ПП ще бъдат максимално диалогични.


Петков посочи, че харесва служебния министър на вътрешните работи Бойко Рашков, но партията му няма да влиза в преговорите за правителство с предварително подготвени имена.


Сотир Цацаров не трябва да я оглавява. Ще видим как да направим координацията между ДАНС и КПКОНПИ. Те имат огромни правомощия, но без разследващо звено. Със сигурност ще влезем с идеи за квалификация за тази номинация. Няма да говорим за имена. Първо трябва да дефинираме какво трябва да направи и след това ще посочим подходящото име“, коментира Петков.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

стрелец