Свързани новини

16.11.2021 09:53

Митко Каратиста заплаши правосъдния министър с „много проблеми“

Видян 3094 пъти | Коментари 1
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Отсега-нататък го чакат много проблеми правосъдния министър (Иван Демерджиев)“, каза в понеделник, 15 ноември, Димитър Спасов – Митко Каратиста на излизане от ГДБОП, където беше разпитан. Голяма част от изказването му бе посветено на интервюто на Демерджиев за EURACTIV и Mediapool, в което министърът заяви, че бизнесменът и доскорошен съсобственик в охранителната фирма „Делта гард“ го е заплашвал с главния прокурор в началото на 2020 година. ВИЖ ВИДЕО ТУК!


Демерджиев каза, че повод за заплахата било дело за фотоволтаичен парк, който е бил охраняван от Делта гард. Прокуратурата е знаела за заплахата, но от година и половина нямало движение по този случай, каза министърът.

„Аз този (Демерджиев) няма да го оставя, нито ще занимаваме институциите, за да се съдиме напред-назад, не, че няма да го осъдя“, каза Спасов. Той обясни, че Демерджиев го бил питал дали знае кой е, а Митко Каратиста му отвърнал: „Мисля, че съм те виждал по телевизията в протестите срещу главния прокурор“.

„Той (Демерджиев) иска да стъпи върху главата на главния прокурор, върху моята глава, за да се издигне в неговата кариера. Познавам го като адвокат на рейдъри, които се опитаха да отнемат един фотоволтаичен парк от китайски инвеститори“, каза бившият съсобственик на Делта гард.

„Има поети ангажименти за нашето елиминиране“, каза Каратиста, чиито подопечни неведнъж биха протестиращи м.т., и се закани: „Всички, които са замесени в репресията срещу нас, ги чакат много тежки дни… Говоря в съдебната зала“. После каза, че няма да занимава съда.

 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Митко Каратиста заплаши правосъдния министър с „много проблеми“ 16.11.2021 10:24

    Митьо, вече не си в позиция да създаваш проблеми,кръстникът ти има проблеми, значи и ти ще имаш проблеми.Анадънму?

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

към хороскоп хороскоп