Свързани новини

14.11.2021 21:19

Ще ни видите в дебати: Радев

Видян 1201 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ще ни видите в дебати, заяви Румен Радев в отговор на журналистически въпрос в коментар за изборните резултати. По думите му не е приемал досега, защото не е можел да дебатира с всички, а така е уважително, но когато сега остават само с Атанас Герджиков това е възможно.  Според  Алфа Рисърч Радев взема - 49.1%, а
Герджиков - 26.5% и двамата отиват на втори тур.


Нашата победа зависи от мобилизацията ни, от гласа на всеки един българин, който вярва, че една нова България, на справедливостта и закона, е възможна, заяви Радев.

"Най-напред искам да благодаря на всички българи, които дадоха своя вот за бъдещето на България, защото то не им е безразлично. Специални благодарности на цялата изборна администрация, на служителите на полицията, на всички, които допринасят за провеждането на тези избори От сърце благодарим на стотиците хиляди, които подкрепят нашия тандем с г-жа Йотова", каза още Румен Радев.

"Благодарим на всички онези, членове и симпатизанти на партии, които застанаха редом до нас в тази предизборна кампания. Резултатите окончателно ще бъдат ясни до часове. Изборите показаха решимостта на обществото ни да скъса с корупцията, беззаконието и с опитите за мимикрия", подчерта Радев.

"Резултатът към момента дава оптимизъм, но ще бъде грешка да си мислим, че изборите са предрешени. На този балотаж ще се сблъскаме с партийно организирания вот на картела на статуквото. Единственият начин да победим огромните му ресурси, да надделеем над лъжата, манипулацията, заплахите е да бъдем мобилизирани. Нямайте съмнение, че мобилизацията на партиите на статуквото, ще бъде пълна", допълни още Румен Радев. 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 14.11.2021 21:32

    Не виждам какво може да се дебатира с плу*ека герджиков. Той от нищо не разбира, той не е съдия, той не е полицай, той не може да коментира...

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

рак

Днес ще е малко по-нервен ден от вчера

Днес ще е малко по-нервен ден от вчера, но пък ще