Свързани новини

12.11.2021 14:04

МВР пусна запис на Младен Маринов с криминалния контингент

Видян 4545 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бившият министър на вътрешните работи Младен Маринов се е срещал с криминално проявени лица, приближени до Димитър Желязков - Очите и Николай и Красимир Маринови, наричани Маргините. Запис от тази среща, която се е състояла през 2005 г. в Слънчев бряг, беше показан по време на брифинг в ГД "Национална полиция", съобщава Сега. Там са присъствали още ММА боецът Станислав Недков - Стъки, както собствениците на охранителна фирма "Делта секюрити гард". ВИЖ ВИДЕО ТУК!

Въпросните контакти са установени след наблюдение от службите. "След тръгване от дискотеката автомобилите са спрени от полицейски патрули. Установени са им личните данни, като при тази проверка двамата служители на МВР са си показали служебните карти с цел да бъдат пропуснати по-бързо. Единият от тях е настоящ собственик на охранителната фирма, който през 2006 г. е уволнен от системата на МВР дисциплинарно след проверка, която е установила, че е бил действащ служител на охранителна фирма, управлявана от каратист, и поддържане на нерегламентирани контакти с лица от активния криминален контингент, извършващи тежки криминални престъпления", съобщиха от МВР. Другият служител на полицията пък впоследствие става министър.

Към настоящия момент дирекцията извършва проверка по какъв начин автомобил на фирмата "Изамет" от разследването "Осемте джуджета" е станала


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Чурулик Марийкин 12.11.2021 17:28

    32 години ни управляват престъпници и по най-най абсурдния безобразен начин пред очите ни правят схемите си и ние продължаваме да вземате страната на мафията !!! Маринов като служител на МВР е бил личен шофьор на Мето Илиенски. През есента на 2001 г., когато човек на Маргините, Маджо и Румен Пашата бе посочен на царя-премиер за Главен секретар на МВР никому неизвестния до тогава пазач на паркинга на Бай Миле - Ипончо – Сужука с инициали БМБ!!! Защо тогава да се учудваме, че МВР се напълни с гангстери?!!!

  • 001 До боклуците от безвремието в Булгаристан 12.11.2021 16:29

    От точно 20 години насам подземният свят и висшият ешелон на МВР са в тясна симбиоза помежду си - до степен да са неразличими. Представяте ли си Карло Гамбино или Лука Дженовезе да бъде назначен за директор на ФБР? Точно това се случи есента на 2001 г., когато човек на Маргините, Маджо и Румен Пашата бе посочен на царя-премиер за Главен секретар на МВР никому неизвестния до тогава пазач на паркинга на Бай Миле - Ипончо – Сужука с инициали БМБ!!! Защо тогава се учудваме, че той напълни МВР с гангстери?!!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

рак

Интуицията ви ще бъде особено силна днес

Интуицията ви ще бъде особено силна днес, което ще ви