Свързани новини

11.11.2021 09:28

Това са същите машини, за които се говори от 15-ина дена: Шефът на Сиела Норма

Видян 2294 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Откровено фалшива новина. Това само подсказва, че хората нямат проблеми. Преходът отдавна приключи, разбогатяхме се, нямаме проблеми с демография, здравеопазване и т.н. след като нещо толкова рутинно и невинно привлича общественото внимание. Това са същите машини, за които се говори от 15-ина дена. Става въпрос за едни 150 машини, пристигнали на аерогарата и едни 36 също пристигнали на аерогара София, само че преди да започне шумотевицата и едни останали 13 машини от пролетта. Общо 199.

Това обясни шефът на "Сиела Норма" Веселин Тодоров пред Би Ти Ви, след като вчера се появиха 199 машини, в склад на фирмата доставчик на устройствта. Те са на територията на висшето транспортно училище "Тодор Каблешков" в столицата. Снощи в ЦИК получиха ново писмо от фирмата за тях.

По думите на Тодоров това не са нови машини, а вече коментираните от последните дни. "Ние сме ги декларирали за всеки случай на ЦИК, но те са известни на комисията много отдавна. Общо има 427 машини, заедно с онези 228 в двора на склада на ЦИК. Така че няма нито една нова машина", обясни той, като посочи, че всички са за сервизни части.

Тази година от фирмата внесли 13 хил. машини, което е над 10 пъти повече от най-продаваната марка автомобили в България, добави той и даде лична гаранция, че машините няма да се ползват заедно с останалите, сертифицирани и предназначени за гласуването на 14 ноември.

"Първо аз съм гарант, "Сиела Норма" е гарант, трето технологията на "Смарт матик е гарант", четвърто ЦИК може да бъде гарант, пето "Информационно обслужване е гарант". Така че човек трябва да има някакви ментални проблеми, за да си помисли, че нещо може да се направи с тези машини", заяви Тодоров. Той се надява да бъде позволени да се ползват тези машини, за да се ремонтират останалите при необходимост.

Тези машини са предвидени от десетилетия в програмата на производителя и са собственост на производителя, а не на "Сиела Норма", обясни Тодоров. По думите му от ЦИК са решили, че не всичко по машините може да се ремонтира. Всеки ден между фирмата и комисията се разменяли по 10 писма, каза още той.

Говорителят на ЦИК Цветозар Томов обясни пред Би Ти Ви, че в писмото до комисията се споменава, че машините са за ремонтни части като картови четци, щипки, панели. "Комисията беше изненадана от съобщението за тези 199 машини, тъй като в


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

телец