Свързани новини

10.11.2021 17:14

Нинова мълчи за водача на червена листа с 14-годишна проститутка

Видян 8261 пъти | Коментари 5
Гласували 4 рейтинг: 4.7500
много слаба слаба добра много добра страхотна

Два работни дни не стигнаха на Корнелия Нинова и пресцентъра на БСП, за да отговорят кой е водачът на листа на социалистическата партия за пореден парламент, който е имал отношения с 14-годишна проститутка.
Нинова е напълно наясно с името, което засякохме от 6 независими източника от върховете на властта. Службите отказват да коментират казуса, въпреки че става въпрос за разкритие при разбиване на международен канал за жени. Същия пол, какъвто има лидерът на БСП и върла противничка на Истанбулската конвенция Корнелия Нинова.
Майка.
Юрист, дипломирал се в Софийския университет Св. Климент Охридски.
Тя е наясно също с неприличните финансови предложения, които водачът прави и биват отхвърляни. Както и със своята отговорност по всички тези теми.



Следва...


 


Мария Пенчева



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen 11.11.2021 23:06

    И в какво е "изпоцапан" да кажем Лозан Панов? Да наречеш Радев "високо образован" е голям смях - говори ти колко си образован защото човек съди от собствената си камбанария.

  • 004 Anonimen 11.11.2021 21:04

    "Чорап", или "шофьор на самолет", или както там си избира за нарича мутренската шайка този достоен и отлично образован истински мъж с достойнство и рейтинг, какъвто неговите опоненти, всичките "лидери", до един изпоцапани в престъпления, както и да го наричат, те никога ни могат да съберат толкова подкрепа, даже и заедно! Това е думата на народа и всякакви приказки тук или където и да е са без стойност, те просто са излишни.

  • 003 Anonimen 11.11.2021 17:21

    А той пък щот Радев е една стока...Не особено образован,но патологично амбициозен чорап. Не сме забравили селските му изцепки с варела Деса, как посрещаха боси по асфалта гръцките дечурлига. И как се отриваше в мадридския мошеник Муню - дано го титулува барем за един граф. Или масон... Цялата политическа-уж, пасмина е за бунището, макар че боклуци е комплимент за тях.Те са вонящо блато, също като истаблишмънта за който лобират.

  • 002 Anonimen 11.11.2021 16:50

    Нинова се оказа много коварен и много зависим политик - излъга и социалистите, и другите симпатизанти, които се хванаха на тъпата й лъжа, че ще обновява партията! Тя избягва конкретни отговори на "парещи" въпроси, само по известни на нея причини се дистанцира от Румен Радев (тя го издигна, но не очакваше той да се реализира толкова добре като Президент, не й хареса авторитета и успеха, който той постигна), тя шикалкавеше в последния Парламент, тя оттегли депутатите и провали крехката възможност за начало на съдебната реформа и много, много други лоши неща направи... Явно, е много нагазила в мръсотията и сега е една нищо и никаква марионетка. Под нейното ръководство БСП окончателно се компрометира!

  • 001 Anonimen 11.11.2021 16:15

    КАКВО КАЗВАТЕ ВСЪЩНОСТ?НЕЩО МНОГО ВИ ДРАЗНИ НИНОВА...ПРЕДНИТЕ ДНИ СЕ ЗАЯЖДАХТЕ С ОБЛЕКЛОТО Й...ОСТАВА ДА ИЗМИСЛИТЕ НЕЩО И ЗА УТРЕ И-КРАЙ.ИЗБОРИТЕ ДОЙДОХА,ЩЕ СИ ПОЧИНЕТЕ И ВИЕ,ЧЕ И НИЕ.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

телец