Свързани новини

08.11.2021 14:45

Скандалът е заради разкрити схеми и 3500 протокола за купуване на гласове

Видян 2684 пъти | Коментари 4
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Истинската причина партиите на статуквото да направят скандала с уж съмнителните машини, за които отдавна е било известно на всички, че нямат нищо общо с вота у нас и няма как да бъдат включени в него, са разкритията за схеми и купуване на гласове от онези, които 30 г. властват у нас. Главният секретар на МВР коментира:
"Резултатите досега са: 185 сигнала, образувани 48 досъдебни бързи производства за над 3500 протокола по чл. 65 от ЗМВР. Различни са начините за купуване на гласове или оказване на въздействие. Нашите действия ще продължат, за да могат хората да гласуват спокойно и по съвест."
Петър Тодоров съобщи, че има райони, в които се прилага схема за купен вот чрез гласуване с подвижни секции за гласуване, като се извършват проверки за истинността на подадени заявления.



 Кирил Пламенов



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 09.11.2021 16:22

    Ами, като ви е страх, изпратете Т. Биков да ги пази до 15.11. бе! А ЦИК на кого точно е!?

  • 003 Anonimen 09.11.2021 10:42

    борка , как само на теб е ясно , че машините не са машинации? щото спечелихте изборите с венецуелските машини ....и няма далавера. много ти е плитък акъла.

  • 002 Anonimen 09.11.2021 09:00

    Все още не съм толкова зле с паметта, че да не помня как само преди три месеца доставянето на нови машини беше проблематично, защото са много скъпи, Сиела имаше (и все още има да взема милиони от държавата) и се циганеше за всяка поръчка. Братът на адвокат Иван Тодоров (олигарх с човешко лице и безшумен мошеник), Веселин Тодоров, шеф на Сиела, даваше загрижени интервюта как може да се провали гласуването защото не могат да се осигурят няколко машини отгоре. Сега изведнъж пристигат на талази стотици машини и то няколко дни преди вота по поръчка на самата Сиела, която обяснява, че са за съвсем други нужди и нямат нищо общо с изборите в неделя. Това малоумно обяснение с право подхранва всички подозрения за шашма. Впрочем Костинброд беше истински – ГЕРБ и Цветанов бяха отпечатали огромно количество (нещо като половин милион) допълнителни бюлетини, за да фалшифицират вота и само обръщането на Цветан Василев и Делян Пеевски срещу ГЕРБ направи възможно навременното огласяване на тази фалшификация през Николай Бареков и Мая Манолова. Костинброд беше истинска схема за фалшифициране на вота, а тогавашният главен прокурор Сотир Цацаров я обясни много подробно и аргументирано няколко дни след изборите на специална пресконференция. Който иска може да я гледа на запис, беше забележителна. Имаше брутални доказателства за всичко. После умните и красивите излязоха на протест и върнаха Борисов на власт. Цветан Василев и Пеевски се изпокараха за КТБ, Цацаров прецени, че няма защо да се прави на герой (и с право) и нещата се заметоха, за да се обърнат през пропагандата на ГЕРБ в обратно звучене – Костинброд е фалшива новина срещу ГЕРБ. Не. Не беше фалшива новина, а реална подготовка на фалшификация на изборите, организирана от Цветан Цветанов. Сегашната история с машините, която е в ущърб на ГЕРБ и в услуга на Бойко Рашков, който е новият Цветанов на изборите, напомня на това и трябва да бъде разнищена до край. Все едно е кой печели и кой губи. Докато не се научим да съдим еднакво за всички ще получаваме повече от същото, което уж ни потриса. Инвазията на черна техника, поръчана от Сиела трябва да бъде щателно разследвано, а Бойко Рашков да бъде така добър и да даде пресконференция утре по този въпрос. До изборите остават няколко дни, а моето скромно предположение е, че тези машини са внесени, за да се правят шашми с тях, а не да ги сложат в двора на имението на Иван Тодоров като модерна скулптурна композиция.

  • 001 Anonimen 09.11.2021 08:59

    а „Костинброд“ от 2013 говорих достатъчно САМ. Дори, когато Мая Манолова ме предаде и се продаде на Борисов за поста на омбудсман. Сега за измамата на „Сиела“ на Прокопиев и Радев с 400 нелегални изборни машини Манолова пак се врътна към „силните на деня“. Тогава Прокопиевите протестъри се възползваха и върнаха Борисов на власт в гротескни коалиционни формули основно със себе си. Сега пак се надяват измамата да ги качи на софрата. Имате ли съмнение, че пак се готвят да фалшифицират вота ви? МИСЛЕТЕ!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

стрелец

До обяд ще ви е малко напрегнато

До обяд ще ви е малко напрегнато, особено ако сте имали