Свързани новини

05.11.2021 15:34

Радев в Ямбол: Заедно успяхме, защото бяхме обединени не около чекмеджета, а около ценности

Видян 838 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Преди пет години бяхме в Ямбол, за да поискаме вашата подкрепа и да проправим заедно път към една нова България. И заедно успяхме, защото бяхме обединени не около чекмеджета - някои изпразваха вашите, за да напълнят своите. И сега претендират да ви обединяват. Ние с вас бяхме обединени около ценности – свобода, справедливост и солидарност. Тези ценности ни събират и днес на този слънчев площад“. Това заяви президентът Румен Радев на площада в Ямбол. „Успяхме да започнем промяната и България се променя“, подчерта той. Според него тази промяна няма да бъде лесна и бърза, защото статуквото е още силно и олигархията е овладяла различни нива на държавата и продължава да задушава обществото ни. „Натрупаха огромни средства от кражби и днес виждате как тези кражби продължават да се разкриват. Огромни, нагли, арогантни кражби от джоба на всеки един от нас. Силно се надяваме и ще продължаваме да настояваме да се стигне до справедливост и възмездие. Ще продължим заедно, с вашата подкрепа“, категоричен е Радев.


Илияна Йотова е убедена, че промяната в България, заявена на площадите на протеста, ще продължи. „Ние имаме нов проект за България, с волята и енергията на всички българи ще го постигнем, ще си върнем държавата от ръцете на олигархията и беззаконието“, изтъкна тя. По думите й никой няма право да се самопровъзгласява за обединител, народът и историята посочват обединителите. „Ние сме за обединение на мнозинството българи срещу мафията, затова с президента Радев подкрепихме протестите миналата година“, посочи Йотова. Тя определи демографската катастрофа и пандемията от неравенства като най-тежката диагноза на десетилетието на Борисов, което лиши българите от самочувствие. „Това управление никога няма да се върне и Борисов никога повече няма да е премиер – това е нашата най-голяма победа“, подчерта Илияна Йотова.


Вицепрезидентът благодари на хората за подкрепата. „Бяхме заедно – ние с вас и вие с нас, през тези пет години, когато ни беше най-трудно. С вашата подкрепа, с подкрепата на много политически формации сме още по-силни и продължаваме напред“, заяви тя.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 05.11.2021 16:11

    чудна работа, от 20 години западни фармафирми използват българите за безплатни мишки с добре платената помощ от нашенски персонал за изпитване на нови молекули и цялата многобройна армия от журналисти дума не обелва по въпроса, има и починали от тези експерименти, сега се повтаря с тези ковид течности - много починали, много с Гилен Баре, с деменции и инсулти след ваксите

RSS

Най-нови

Немската икономика

Мрачна прогноза за немската икономика

Група от водещи немски икономически ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“