Свързани новини

04.11.2021 12:07

Рашков незабавно да каже коя е банката на Борисов: Лидерът на ГЕРБ

Видян 1811 пъти | Коментари 4
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Рашков незабавно да каже коя е банката на Борисов или ще го съдя за клевета, заяви на брифинг ГЕРБ. По думите му той не е собственик на никаква банка и ще заведе дело за клевета, ако Рашков не посочи коя е банката до утре. Всеки една банка е минала обстоен преглед преди да влезем в ЕС, подчерта Борисов.

"Последната грижа ми е Бойко Рашков, този хаос който предизвика", заяви Борисов като заяви, че обявеното намаление на газа се оказва увеличение с 27% за индустрията.

"Пропагандата на Радев, пусната по всички медии, казал е, че цената на природния газ от ноември намалява с 33%. Това го казва и министърът на труда и социалната политика Гълъб Донев. Защо лъжат? Как изчислиха, че е 33% това намаляване? Лъжа след лъжа. Официализирана. Минала по медиите, през централните емисии", каза Борисов и обясни, че с 27% се увеличават цените.

 По рано днес вътрешният министър заяви, че парите за строителството на АМ Хемус са изпращани в чужбина през банка, свързана с Борисов. Бившият премиер поиска отговор и извинение от министъра.

"Теглат дългове, болниците задръстиха, цените летят, буквално лъжат". Ние подадохме жалба и до ЦИК, защото те се подиграват, нашите машини, които са ни дали са до 21 номер, а ние сме 32, а остават 7-8 дена до изборите. Не можем да вкараме 1000 души да обучим наведнъж.

Защо е този вой за броенето на квитанциите, защото така им е угодно, защото манипулират софтуера тези които имат достъп, Радев и приближени партии, имат интерес.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 04.11.2021 13:04

    Борисов веднага да каже как така пари за хотели в Танзания и Занзибар има, а за болници, линейки, медицински хеликоптери, инфраструктура, междуселищен транспорт НЯ-МА.

  • 001 ха ха 04.11.2021 12:39

    Как коя, чекмеджебанк!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!