Свързани новини

04.11.2021 12:41

Предстоят още арести заради строежа на Хемус

Видян 2351 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Предстоят още арести по акцията на МВР за строителството на магистрала Хемус. Това обяви служебният вътрешен министър Бойко Рашков, коментирайки действията на МВР от сряда. "При всички случаи ще се стигне и до още задържани лица", каза той. И не изключи да има задържани и на високи нива от строителните фирми. Рашков допълни, че днес ще има подробна пресконференция с детайли. "Има задържани лица, които пряко участват в схемите за нелегалното изграждане на магистралата. Ние не сме стигнали до непосредствените строители. Изправени сме в една невиждана хипотеза - строители под прикритие да изграждат магистралата. Непосредствените строители са неизвестни, те получават средства от няколко основни фирми, на които са давани десетки милиони лева", посочи Рашков.
Той потвърди, че Водно строителство е една от фирмите, които са проверявани. Но има и други, и офисите на някои от тях не са претърсвани. Друга спомената от Рашков фирма, бе Агромакс.


"Работи се по този случай от повече от месец и половина. Ако някой наивно е смятал, че сме постигнали изясняването само с един дрон, е в голяма грешка.


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

овен

Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора,