Свързани новини

01.11.2021 09:51

Взеха книжката на кмета на Пазарджик, отказал тест за алкохол и дрога

Видян 1615 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Взеха книжката на кмета на Пазарджик Тодор Попов за две години. Това научи NOVA от свои източници. Причината е, че отказал на пътни полицаи да го тестват за употреба на алкохол.

Ето какво сподели по случая разследващият журналист Дъмитър Стоянов:

“Поздравления за НОВА, че си позволиха да обявят новината за взетата книжка на Тодор Попов - пазарджишки! Моите източници твърдят, че книжката му е взета, след като си отивал към къщи от среща с Пеевски б.р. (Тя беше официално съобщена). Моите източници твърдят още, че Попов е отказал проба не само за алкохол, но и за наркотици! Моите източници (повече от един) твърдят още, че Попов изглеждал “друсан на куче” и това не било прецедент. Моят въпрос е ще има ли 2 х 2 години лишаване от право да управлява МПС за Тодор Попов, защото отказът от тест за алкохол с дрегер и отказът от кръвен тест за наркотици са различни волеизявления на юриста Попов, които отразяват две отделни изпълнителни деяния макар и по един член от ЗДвП! Вероятно Попов е избрал “по-малкия дявол”, че по ЗАНН е по-добре отколкото по НК”!

Мая Манолова също излезе с позиция:

„Ще се окаже ли безнаказан кметът на Пазарджик? Ще има ли реципрочна на нарушението му санкция и ще важи ли законът и за него? Това се питат хората в Пазарджик, след като казусът с отнемането на книжката му стана национална новина. Колелото се завъртя! А ще спре ли, опряно във властта, връзките и политическият чадър?

Питам за политическия чадър и тези, които са на завет под него, защото името на този кмет хората в Пазарджик свързват и с Делян Пеевски, и с ДПС, и с джипа, в който Бойко Борисов го возеше, и с имотните скандали. Хората очакват истината и справедливост. И законът да важи еднакво за всички. Да видим”!


 


Кристиян Георгиев



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

везни

Днешният ден ви дава шанс да укрепите връзките си

Днешният ден ви дава шанс да укрепите връзките си