Свързани новини

29.10.2021 13:10

Моят интерес е хората от север до 2024 г. да могат да пътуват по магистрали: Борисов (Видео)

Видян 1282 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 "Радев бил на парад. Използва парада във военна академия, за да говори срещу мен. Това не е агитация. По каква тарифа вие ще го минете, ще ми е много интересно.  Получаваме привилегия, която не заслужаваме - нито аз, нито Радев", коментира Борисов заявлението на Радев, че Борисов плашил народа срещу ваксините по време на военен празник.

Моят интерес е хората от север до 2024 да мога да пътуват по магистрали. Бързали сме да направим това. Виж видео ТУК! 


"Инхаус процедурата може да е порочна само ако излезе на по скъпа цена. Нашите цени към днешна дата са близо 30-40% по-евтини. За всеки аванс има банкова гаранция - това не са дадени току-така пари. Но във всяка една ситуация тръгват да бранят Радев", заяви лидерът на ГЕРБ.


"Ние показахме само, че срокът на ваксините е удължен. Ние казахме истината. Къде ни е вината за това, че съм казал истината. Те бяха казали да не се ваксинират хората. А ние още август искахме да се придобие имунитет". Така бившият премиер коментира изказването на Кацаров, че ГЕРБ създавали усещане на страх относно ваксините и срока им. Борисов попита защо са продали ваксините, но които срокът не е изтекъл.

Като чета данните за последните 14 дни 1590 са починали, а от началото на четвъртата вълна - 5578", каза Борисов. Според Борисов с акциите на Бойко Рашков се опитва да спасява Радев за провала с пандемията и нарушението на Конституцията.
"Днес го гледах Радев на паради, музика свири, по мои изчисления бяха 14 минути, по 10 000 лева - 140 000 лева без ДДС. А нашите излъчвания продължават да са платени. За какво му е тогава да прави кампания. Нека всички кандидати да получават по толкова безвъзмездно внимание. Това не е честно", коментира Борисов.

Радев излиза и казва, че Борисов пречи на ваксинацията, а аз поне 15-20 брифинга говоря само да се ваксинират хората. Какъв е греха, какъвто искат да ми припишат тези тотално провалили се", възмути се лидерът на ГЕРБ.

Борисов започна да чете изявление на Стойчо Кацаров преди месеци, в което той обяснява, че няма опасност от тежка вълна на COVID-19 и няма опасност болниците да бъдат запълнени.

Борисов цитира Кацаров, чиито думи са, че българите ще постигнат имунитет не чрез ваксинация, а чрез боледуване.

"Днес няма мерки, няма 60/40, няма помощи", твърди Борисов.
 

  Купуването и продаването на гласове е престъпление                                                           



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

лъв