Свързани новини

29.10.2021 12:28

Нова Тройна коалиция с Нинова премиер?

Видян 15719 пъти | Коментари 18
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Вече месец нито БСП, нито ГЕРБ коментират изявлението на зам.-председателя на ДПС Йордан Цонев за общо правителство на трите партии на статуквото. Мълчанието се приема за знак на съгласие, нали? Нещо повече - нито една от трите, даже и в кампания, дори не коментира, камо ли да критикува останалите от възможната Тройна коалиция. А БСП официално пусна прессъобщение, според което ще прави правителство, със снимка на Нинова в центъра и придворните й - всички те - хора без определена професия, което не им пречи да се представят за "професионалисти". Такова правителство няма как да мине без подкрепа от ГЕРБ и ДПС. Още повече, като се има предвид слабия резултат на червените, които се борят за трето място на изборите след двете 75-годишни електорални дъна, които изкопаха на вотовете през април и юли.

Още от преди година формациите, които от 20 г. без прекъсване управляват България, работят за детронирането на Румен Радев, който бе единствената им реална опозиция. Нищо, че претърпяха провал още на първата крачка - в опита да склонят Илияна Йотова да излезе срещу президента, след като 5 години е негово вице. Тя решително им отказа.


Лесно е да се разбере в тази връзка също защо бе принуден да напусне позицията на шеф на кабинета фаворитът на Нинова и бивш младежки лидер на СДС по времето на друга обградила се само с мъже и също провалила се с трясък на избори поради опити за недомислени комбинации Надежда Михайлова. Калоян Методиев и блесналата в журналистиката с интервю за гащичките на съпругата на Ахмед Доган Валерия Велева, наричана от самия него Мадам В., са и основните мозъци, двигатели и говорители анти-Радев и на достлука за нова Тройна коалиция, та не го и крият - чете се в техните медии.

Напомняме, че трите партии държат ВСС и КС, които не забелязват, че шефът на Софийския градски съд години наред го управлява, без да е български гражданин, но посичат Кирил Петков и


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 013 Anonimen 30.10.2021 21:51

    Абсолютно манипулативна публикация - директно в полза на ГРЕБ ( не е грешка - греб от изгребвам)

  • 012 Anonimen 30.10.2021 21:21

    Не така, не плашете хората!

  • 011 Силвия Петрова 30.10.2021 10:25

    Страшно нечистоплътен човек е тая Нинова! Такива са и хората, с които се е обградила. Нищо добро не чака партията с тая проста жена! Докато не се освободят от нея всички изборни резултати ще са все по- зле за БСП. Вън от партията! Злобен и елементарен човек!

  • 010 Редакцията до Anonimen014 29.10.2021 21:11

    Няма нито една официална позиция на БСП или ГЕРб след изявлението за общо правителство на ДПС. Няма нито една критика, изразена в официална позиция на БСП към ГЕРБ или ДПС за същия този период. Прости факти.

  • 009 Anonimen 29.10.2021 20:23

    Ами статията е чиста клевета. Нинова няколко пъти повтори публично, че БСП никога няма да влезе в коалиция с ГЕРБ и ДПС. Но който не иска да чуе няма да чуе, който не иска да види няма да види. Какво да се прави - мисирки и преституция. Това е положението по нашата територия на козяците.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

близнаци