Свързани новини

26.10.2021 15:07

Заведенията са пълни и със сертификати

Видян 4058 пъти | Коментари 7
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мантрата на антиваксърите, че заведенията ще останат празни без тях, се оказа фалшива. Проверка на 19 минути в централните столични заведения показа, че освен на слънчевите маси навън, за които проверка не е нужна, и вътре си е пълно с хора. И то въпреки щателния контрол за Зелени сертификати, какъвто се осъществяваше на вратата на Спагети Кичън на ъгъла на бул. Витоша и ул. Позитано например. Логиката е ясна: материално осигурените хора очевидно попадат в по-малко възприемчивата към теории на конспирацията група от населението и са си направили труда да се ваксинират. Другият вариант беше тотален локдаун – пълно затваряне, каквото има в Латвия и в Русия например, а и ние го преживявахме на няколко пъти миналата и тази година, ако някой е забравил.
 


Кирил Пламенов



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 007 Гергана Тончева 27.10.2021 01:11

    Минах днес оттам, дето има декоративно наредени тикви отпред - видях опашка за селфита и снимки с украсата, не видях протестиращи, лишени от "правото да ходят на кръчма", пък иначе викат под прозорците на МЗ на 50 метра от това точно заведение - все на Св. Неделя. Аман от лицемерие и конспирации

  • 006 Снежана Арсова до 003 26.10.2021 23:48

    Къде виждате на снимката някой да носи маска? А при толкова доволни, нормални и интелигентни физиономии къде по-точно видяхте някой да излъчва страх - нищо подобно - спокойствие, здраве, стил. Не може всички да бъдем просто селяни

  • 005 Тони Кръстев до 001 26.10.2021 23:46

    Анонимен 001, ти нещо не си разбрал - пообиколих това лято, та да ти кажа: в цяла Европа НЕ ТЕ ПУСКАТ НИКЪДЕ - ресторант, музей, даже на открито, концерт без това. От есента и на работа не те пускат в ЕС без това. Даже не е нужно човек да пътува - стига дори само да чете. И то на български език, ако е толкова зле, че не владее чужди езици.Много е тъпо да мислиш другите за тъпи, защото те не са.

  • 004 Anonimen 26.10.2021 17:41

    Всички които се чувстват по някакъв начин онеправдани трябва да гласуват за партията която ще осигури свобода и демокрация в условията на ковид истерия! Тези нейни разбирания са от самото начало на ковид истерията ,а не сега предизборно.

  • 003 Anonimen 26.10.2021 17:32

    Истината е друга. Забогателите на гърба на бедните сладурчета са най-страхливи и веднага се хващат за всичко, да не би да умрат и да спрат да произвеждат лайна , а натрупаното да вземе друг! Въпреки ,че са се боцнали с експерименталните течноси пак носят маски ,сакън да не се загубят.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

риби

Използвайте методичността си

Не позволявайте на ежедневните неразбории да помрачат