Свързани новини

25.10.2021 18:26

Шеф на пътна фирма превел 21 млн. лв. към ОАЕ: Рашков

Видян 4070 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 ”Да, за голямо съжаление, има много сигнали за купуване на гласове, така както получихме много и при предходните избори. Тези сигнали са главно от две основни партии - ГЕРБ и ДПС.” Това каза служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков в предаването ”Лице в Лице” по бТВ.

"Пита се защо? Отговорът е елементарен. Защото там се концентрира огромни финансови ресурси - по различен начин с различен произход, така че ние ще имаме идентични проблеми при задълженията на Министерството на вътрешните работи за провеждането на честни избори", допълни той.

По думите на Рашков обвиненията, че той играе ролята на “ПР на президента Радев” са “безпочвени”.

"В община Кирково има отправена заплаха от един граждани срещу друг, че трябва да гласува за ДПС, в противен случай следват някакви заплахи. Заплахите или принудата някой да гласува за конкретна партия са най-различни, някои от нашите политици са се специализирали в прилагането на различни способи в купуването и продаването на гласове. Българският гражданин е под натиск да гласува за определена партия.


На предходните избори, общото мнение е, че криминалният вот е свален с около 30%, но ние сме убедени от МВР, че това не е целият обем на престъпност, свързана с провеждането на избори. Критиката идва главно от ГЕРБ и ДПС. Защото там силата на закона оказа най-силно влияние." - коментира Рашков.


Относно сигнала на Карадайъ към Брюксел за унижение на избирателите на ДПС от страна на Рашков министърът коментира: "Подобни упреци са абсолютно безпочвени и те не говорят добре за този политик, той се разминава с истината съзнателно.
Аз многократно съм отправял апел към ДПС, ако има такива данни, да ги предадат на МВР, а ако нямат доверие на МВР,  да ги предадат на прокуратурата, на която вероятно имат по-голямо такова. Аз чакам някоя структура от Брюксел да провери, за да може и ние да предоставим материали за запознаване, в крайна сметка и ние се започвали разследвания по този повод - партиите да печелят по нечестен начин."


"Заплахите са например в следната форма и съдържание, че когато се върнат на власт и


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 26.10.2021 09:35

    Вместо да плаща заплата на тези, които протестират под строй на жълтите павета тариката си ги е каширал, и това е само малка част от милиардите, които Мутрата даде на приятелите си вместо да повиши стандарта на собствения си народ и по този начин го обрече на мизерия и болести.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

телец