Свързани новини

22.10.2021 17:17

Каня Румен Радев на дебат: Герджиков

Видян 2409 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Кандидатът за президент проф. Анастас Герджиков заяви в Сандански, че е готов да участва в дебат по ключовите теми за страната със сегашния държавен глава Румен Радев по повод покана за дебат на една от националните телевизии. „Радев дължи много отговори за проблемите в страната и грешките на служебния кабинет, и в пряк дебат избирателите ще получат ясен отговор за решенията и алтернативите, които предлага нашата кандидат-президентска двойка“, посочи проф. Герджиков.

 По горещата тема с високите цени на тока, кандидатът за президент коментира, че вчера на Европейския съвет в Брюксел не е постигнат консенсус за незабавен общ европейски отговор на държавите-членки по отношение на безпрецедентната ситуация в енергийния сектор. „Ситуацията с енергетиката и с драстичния скок на цената на тока в нашата държава е критична. Потърпевши са милиони български домакинства, потърпевш е бизнесът, който протестира. Правителството обеща компенсации за небитовите потребители по 110 лева за мегаватчас, което обаче е крайно недостатъчно.

Държавата трябва да направи всичко възможно да не се стигне до фалити на фирми и ръст на безработните, но и да компенсира и битовите потребители, които са най-големите потърпевши от ценовия шок“, категоричен е проф. Герджиков.  

Кандидатът за президент коментира също, че в контекста на Зелената сделка България има


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 22.10.2021 19:43

    Абе, Герджиков, ти си филолог, естествено е че словесно ще го разбиеш Радев. Аз пък съм генетично математик-езикознаец и мога да ви навра и тримата, барабар с Лозан, в миша дупка. Но имам самосъзнание, не ставам за администратор,защо да го правя, за това не си навирам носа там където не ми е мястото.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

скорпион

Денят изисква пълната ви концентрация върху кариерата

Денят изисква пълната ви концентрация върху кариерата