Свързани новини

19.10.2021 17:09

Нинова обрича бъдещ кабинет с искане за Истанбулската конвенция

Видян 2193 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Корнелия Нинова минира сформиране на бъдещ кабинет, за което според нея няма как да мине без БСП, като поставя условие партньорите да отхвърлят категорично Истанбулската конвенция. Така очертава и основния приоритет като лидер, който няма нищо общо с прононсираните мерки за пенсионерите и социалнослабите. Всъщност ходът цели трето поредно проваляне на правителство на партиите на протеста, тъй като и ПП, и ДБ и ИБГНИ са поддръжници на равните права. Напомняме, че БСП до момента не е коментирала ясно изразената позиция на ДПС чрез тв изявление на заместник-председателя на партията Йордан Цонев – знаков №2 в Търновската й листа след Делян Пеевски, според когото Движението иска след вота да направи кабинет с БСП и ГЕРБ. Напомняме обаче на Нинова, която явно не се е сетила, че партията на либералите в Европарламента, в която членува ДПС, е пламенен защитник на шарените малцинства, а поради и това на Истанбулската конвенция. Корнелия е единствената жена – политик от левицата в ЕС и една от малкото в света, която е противник на въпросния документ, тъй като основната му задача е да защитава жените от насилие.


Наталия Каменова


 


 


 


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 20.10.2021 19:28

    Изявлението на Нинова против Истанбулската конвенция е достатъчни конкретно предложение, но не за поддръжниците и в случая...

  • 001 Силвана Петрова 20.10.2021 12:20

    Тази лъжкиня защо не се скрие? Само демнострира популизъм и липса на идеи. Досега не е предложила нищо конкретно. Всеки може да критикува! Да даде предложения!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

стрелец

До обяд ще ви е малко напрегнато

До обяд ще ви е малко напрегнато, особено ако сте имали