Свързани новини

18.10.2021 09:24

Защо са ни ваксини?

Видян 6759 пъти | Коментари 2
Гласували 4 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Има или няма смисъл от ваксинирането срещу коронавирус? Защо изобщо да го правим? Държавата, въпреки категоричните призиви на 19 минути и разговорите на най-високо равнище отказва да проведе нормална кампания в медиите, за да обясни на хората и да им даде информиран избор, вместо да ги обрича от една страна на тотален масов хейт: ваксъри срещу антиваксъри, но и на сериозни заплахи за здравето. Гледаме някакви бозави клипове през последните дни, колкото да мине номерът. А трябва да има информиран избор ЗА или ПРОТИВ. Да се знае как стоят нещата.
Като няма премиер и здравен министър да свършат работата, за която им плащаме и сме им поверили милиардни бюджети, 19 минути ще цитира безспорен специалист по темата. Това е директорът на една от най-ефективните специализирани през последната година и половина болници в Европа и света в областта на К19 – московската №52, при това единствената, в която въпреки огромния брой преминали болни – десетки хиляди хоспитализации, няма нито един смъртен или сериозен случай на медицински специалист – доктор Марьяна Лисенко. Тя знае какво говори – кратко и ясно, и по този повод гостува на най-легендарния водещ в страната си Познер в неговото предаване по Първи канал:
1.    Ваксините наистина предпазват от смърт или тежко каране на К19 и това вече е категорично доказано от научните изследвания в различните държави, като инфектираните, въпреки тях, които са до 10% от всички ваксинирани, наистина преминават заразата или безсимптомно, или  като хрема, настинка – онова, в което очакваме след получаване на стаден имунитет да се превърне този пореден вирус
2.    Ако има смъртни случаи на ваксинирани, освен че са


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 18.10.2021 19:03

    Според други специалисти тези препарати на които им викат ваксини само помагат за поява на нови варианти на вируса! Тази женица също е заинтересована ,тъй като Русия също произвежда своя ваксина. Когато преди година казах на един доктор - не мога да разбера защо руснаците се включиха в тази игра той ми отговори: Това е една отворена врата ,защо да не влязат и те? Защо разни подкупни докторчета забравиха, че по време на епидемия ваксинация не се прави? Няма случай в който капиталистическа държава да се интересува от здравето на населението! Капиталиста го интересуват само парите му! В случая се обогатяват стабилно 2 краварски фирмички произвеждащи псевдоваксини.

  • 001 Anonimen 18.10.2021 12:59

    Klaus Schwab Talks About Changing People with Genetic Editing, youtube

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

везни