Свързани новини

17.10.2021 09:42

6 болници отказаха прием на 70-годишна жена с Ковид, линейката обикаля 3 часа (Видео)

Видян 1920 пъти | Коментари 3
Гласували 2 рейтинг: 1.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Екипът на Нова тв наблюдава със скрита камера пристигащите линейки в Пирогов, за да види ще има ли такива, които не оставят пациентите си в болницата. ВИЖ ВИДЕО ТУК!


В линейката е жена на около 70 години с коронавирус, на кислород, в тежко състояние. Тази линейка потегля без пациентът да бъде хоспитализиран. Екипът ни тръгва след нея. Първо стига до ВМА, където следва отказ за прием.


След това маршрутът на линейката минава през Александровска болница, Инфекциозна болница, „Токуда” и „Софиямед”. Никъде не приемат пациентката.


Следващата спирка е столичната Окръжна болница. Там пациентката е свалена и хоспитализирана. Равносметката от проверката - 6 болници отказаха прием, а седмата хоспитализира пациента. Това отне близо 3 часа на спешните медици.


Дали случилото се е изключение или всекидневие - такъв въпрос зададе екипът ни Спешна помощ. От там отговориха, че спешните медици работят на ръба на възможностите си. Ситуацията обаче е напрегната и се променя с минути.


Екипът на NOVA успя да се свърже и с част от лечебните заведения. От там също заявиха, че ситуацията е динамична и отказ на прием на болен може да се случи само при липса на свободни легла.


Източник: NOVA TV



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 18.10.2021 08:34

    Гугл бг! Не ми пъхайте под носа палтенца за банкови служителки и селски счетоводителки! Ние може да сме със статус на клошари, но сме с аристо вкус, таквизи торбалаци не носим..

  • 002 Anonimen 18.10.2021 00:42

    От 2003 След като създадоха първия вирус и за жалост видяха, че е адски вирулентен, но пък слабичко заразен. Затова и SARS Covid 1 бързо изчезна. След седем години упорит дяволски труд успяха да изработят наследника му. По слабичко вирулентен, но пък сто пъти по заразен. А, създадоха и "ваксини" за 6-7 месеца, та да му позволят да си мутира на воля.

  • 001 Anonimen 17.10.2021 13:12

    Всекидневие е минутари. По моя край дори и линейка не идва ако пациентът е над 60. 200лв са дали познати на шофьора на линейката за да го откара до болницата. Преди години водя майка ми при джипката ѝ.Джипката казва защо я водиш, тя е стара!? Станах от стола, джипката подуши, че ще ѝ метна един бой. Погледнах я и си казах "Тази жена скоро ще умре". Разхлабих напрежението и оная прегледа майка ми. Мйака ми живя дъ-Ъ-ълго и активно, джипката почина след 4 месеца от инсулт на 54.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Очаква ви вълнуващ ден с нови запознанства и социални събития

Очаква ви вълнуващ ден с нови запознанства и социални